Πλήγμα για Χάρι και Μέγκαν: Παραιτήθηκε στενή συνεργάτιδά τους

Νέο πλήγμα δέχθηκαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αφού παραιτήθηκε στενή συνεργάτιδά τους. Μάλιστα, φέρεται από το 2018 να έχουν παραιτηθεί 12 κορυφαίοι βοηθοί τους.

Η νέα αποχώρηση, την οποία μετέδωσαν οι Sunday Times, αφορά στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Τόγια Χόλνες, η οποία ήταν υπεύθυνη για τις δημόσιες σχέσεις του ζεύγους και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού και είχε το προσωνύμιο “η σκιά της Μέγκαν”.

Η Χόλνες αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνια με πτυχίο στις στρατηγικές δημόσιες σχέσεις και προήχθη από τη Μέγκαν και τον Χάρι το περασμένο έτος. Επικοινωνούσε με τον Δούκα και τη Δούκισσα του Σάσεξ καθημερινά και η δουλειά της ήταν να να βοηθήσει στη δημοσιότητα του ζεύγους. Αν όντως έχει παραιτηθεί, θα ήταν ένα από τα δώδεκα μέλη του προσωπικού που θα έχουν αποχωρήσει από την ημέρα του γάμου του Χάρι και της Μέγκαν το 2018.

Σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνονται ιδιωτικοί γραμματείς, προσωπικό στην επικοινωνία, μέλος της προσωπικής ασφάλειας και άλλοι. Τον περασμένο Μάρτιο η διευθύντρια του Archwell Κάθριν Σαντ Λόρεν επίσης παραιτήθηκε έπειτα από 12 μήνες που εργαζόταν για το ζευγάρι.

Σύμφωνα με πηγές, ήθελε να φύγει καθώς έπρεπε να αντεπεξέρχεται σε πάρα πολλές υποχρεώσεις για το ζευγάρι. Πριν από τους Σάσεξ η Σαντ Λόρεν εργαζόταν για το Ίδρυμα Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς.

Χάρι Μέγκαν γάμος

Αν και ελάχιστα έχουν γίνει γνωστά για τις αποχωρήσεις της Χόλνες και της Σαντ Λόρεν, όταν παραιτήθηκε η προσωπική βοηθός της Μέγκαν το 2018, Μελίσα Τουμπατί, είχε ειπωθεί ότι η Δούκισσα την έκανε να κλαίει με τις απαιτήσεις της. Όταν μία αξιωματικός προσωπικής προστασίας και σωματοφύλακας της Μέγκαν χρειάστηκε να παραιτηθεί λίγο αργότερα, η Σκότλαντ Γιαρντ είχε αναφέρει: “Είναι για προσωπικούς λόγους και δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Δούκα ή τη Δούκισσα, που είναι πολύ απογοητευμένοι που την έχασαν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ