Δίκη αγγειοχειρουργού στη Θεσσαλονίκη: «Με υποδείκνυε ως δολοφόνο», λέει ο σύζυγος της μεσίτριας

Συγκλονίζουν τα όσα κατέθεσε ο σύζυγος της μεσίτριας στη δίκη του 43χρονου αγγειοχειρουργού, ο οποίος δικάζεται στο Δευτεροβάθμιο Μεικτό Εφετείο στη Θεσσαλονίκη για την ανθρωποκτονία της 36χρονης.

«Τίποτα δεν προμήνυε ότι θα ζούσαμε ένα δράμα, μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά. Ήταν μια υγιέστατη γυναίκα, γέννησε φυσιολογικά τρία παιδιά. Έκανε δύο εγχειρήσεις για αφαίρεση κιρσών, με γενική νάρκωση. Όμως δεν είχε λυθεί πλήρως το πρόβλημα» ανέφερε ο μάρτυρας περιγράφοντας πώς  η σύζυγος έφτασε να απευθυνθεί στον ειδικευόμενο αγγειοχειρουργό του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

«Στις 26 Απριλίου, ήταν δεύτερο ραντεβού. Φυσικά δεν μπορούσαμε να φανταστούμε τι θα συμβεί. Μας καθησύχαζε. Πήγε μόνη στο νοσοκομείο. Εκεί χάσαμε κάθε επαφή. Από 9.30 το βράδυ αρχίσαμε να ανησυχούμε. Είχα κακό προαίσθημα γιατί η Ντιάνα δεν έλειπε ποτέ. Δεν απαντούσε στο τηλέφωνο και σε μηνύματα. Άρχισαν να με ζώνουν τα φίδια. Πήγαμε με το γιο μου να την ψάξουμε στο Ιπποκράτειο. Ήταν αδιανόητο για μένα να εμπλέκεται νοσοκομείο ή γιατρός σε τέτοιο πράγμα» υποστήριξε ο σύζυγος.

Ο μάρτυρας αναφέρθηκε στην επικοινωνία του με τον γιατρό σύμφωνα με την ιστοσελίδα, grtimes.gr: «Η καταγγελία στην αστυνομία έγινε την άλλη μέρα, το μεσημέρι . Βρήκα στοιχεία του γιατρού, του έστειλα μήνυμα, δεν απάντησε. Τον πήρα στο σταθερό στο νοσοκομείο. Μου είπε ότι «δεν ήρθε και ότι ήταν φοβισμένη». Τον ευχαρίστησα”.

«Στην αρχή δεν έκανα αναφορά για τον γιατρό γιατί δεν τον θεωρούσα ύποπτο. Ήμουν κι εγώ ύποπτος. Μετά τους είπα για τον γιατρό και τον κάλεσαν για κατάθεση. Εξαρχής εμφανίστηκε με δικηγόρο και αρνήθηκε τα πάντα. Υποδείκνυε εμένα. “Ο μόνος που είχε λόγο να σκοτώσει τη Ντιάνα είναι ο σύζυγος της” έλεγε. Με υποδείκνυε ως δολοφόνο. Ζούσα μια μεγάλη αγωνία. Όταν βρέθηκε το σώμα της, λυτρωθήκαμε”.

Σχετικά με την ανεύρεση της σορού της ατυχής 36χρονης, ο σύζυγός της επισήμανε τα εξής: «Σε μία χαράδρα, δίπλα σε μια χωματερή, βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας μου. Ήθελε να την πετάξει εκεί για να μην τη βρει κανένας. Ήταν γυμνή. Την αναγνώρισα από το σωματότυπο. Είδα ένα σκουλαρίκι που της είχα πάρει εγώ. Ήταν αγνώριστη. Επτά μέρες μέσα στο λιοπύρι , με έντομα και ζώα δίπλα της… Ακόμη και μετά τον εντοπισμό του πτώματος, δεν ομολόγησε. Όλες οι ενέργειες ήταν σχεδιασμένες».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, η 36χρονη μεσίτρια, είχε εξαφανιστεί τον Απρίλιο του 2017, ύστερα από επίσκεψή της στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και βρέθηκε τελικώς νεκρή σε απόκρημνη περιοχή της Χαλκιδικής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ