MasterChef: Μάχη απόψε στην κουζίνα με στόχο την τελική τετράδα

Μάχη για άλλη μια φορά στην κουζίνα, στο επεισόδιο της Τρίτης, στο MasterChef. Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται με τους διαγωνιζόμενους να καλούνται να τα δώσουν όλα, σε μια μαγειρική δοκιμασία με αφετηρία… το πιάτο τους από τις οντισιόν. Στόχος των παικτών η είσοδός τους στην τελική τετράδα του διαγωνισμού.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας οι πέντε διαγωνιζόμενοι, -πλην της Καλλιόπης που είχε κερδίσει στην πρόσφατη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου-, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην τελευταία δοκιμασία του Mystery Box, με ζητούμενο ένα πιάτο εμπνευσμένο από τις αναμνήσεις τους με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Νικήτρια από τη δοκιμασία αναδείχθηκε η Ελπίδα, ενώ στο τέλος της ημέρας την πόρτα του διαγωνισμού είδε ο Χριστόφορος, ο οποίος είχε την χειρότερη προσπάθεια.

Στο τρέιλερ που κυκλοφορεί φαίνεται ότι οι τέσσερις μάγειρες, -με εξαίρεση την Καλλιόπη, η οποία έχει ήδη εξασφαλίσει τη θέση της στους top 4-, βρίσκουν μπροστά τους έναν φάκελο που τους φέρνει αντιμέτωπους με τον ίδιο τους τον εαυτό. Ο φάκελος είχε μια φωτογραφία που απεικονίζει το πιάτο με το οποίο μπήκαν στον διαγωνισμό. Απόψε οι διαγωνιζόμενοι επρόκειτο να “κοιτάξουν” πίσω τους, να εμπνευστούν και να πάνε ένα βήμα παρακάτω το πρώτο τους πιάτο, το οποίο τους έδωσε το εισιτήριό τους για τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Οι διαγωνιζόμενοι δίνουν την δική τους μάχη στην κουζίνα, αποβλέποντας στην τελική τετράδα και στο πολυπόθητο έπαθλο, τον τίτλο και τα 50.000 ευρώ.

Έπειτα από μια έντονη μαγειρική αναμέτρηση, οι κριτές δοκιμάζουν τα πιάτα που ετοίμασαν οι διαγωνιζόμενοι. Όπως φαίνεται στο απόσπασμα, δεν είναι όλοι οι κριτές ευχαριστημένοι με τις μαγειρικές προσπάθειες των παικτών, με τον Σωτήρη Κοντιζά να λέει ότι θα ήθελε το πιάτο ενός παίκτη από τις οντισιόν.

Ωστόσο, για κάποιον το ταξίδι στον διαγωνισμό θα τελειώσει απόψε, αφού θα υπάρξει αποχώρηση. Ποιος παίκτης θα πει το αντίο και δεν θα μπει στη τελική τετράδα που θα γίνει γνωστή την Τρίτη;

Δείτε το τρέιλερ για το επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ