Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα τηλεοπτικού συνεργείου – ΒΙΝΤΕΟ

Εκνευρισμένη εμφανίστηκε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τηλεοπτικό συνεργείο που την προσέγγισε για μία δήλωση σχετικά με την είδηση ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης επρόκειτο να καταθέσει αγωγή εναντίον της.

Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες καθώς ο Πέτρος Φιλιππίδης αναμένεται να καταθέσει αγωγή εναντίον της, λόγω των δηλώσεων που έκανε η ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες για το αποτέλεσμα της πολύκροτης δίκης.

Όπως προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ρεπόρτερ της εκπομπής του Alpha προσπάθησε να εξασφαλίσει μερικές δηλώσεις της ηθοποιού, όμως η Πηνελόπη Αναστασοπούλου εκνευρίστηκε και κατέβασε την κάμερα του οπερατέρ. «Εκνευρίστηκε κυρίως με τον οπερατέρ και του κατέβασε την κάμερα. Ήμασταν ακριβώς έξω από το θέατρο και φώναζε λέγοντας “δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό”» ανέφερε η δημοσιογράφος της εκπομπής.

Μάλιστα, όπως είπε η δημοσιογράφος του Alpha, προσπάθησε να εξηγήσει στην ηθοποιό ότι αν δεν ήθελε να μιλήσει στις κάμερες, θα μπορούσε πολύ ευγενικά να τους το πει. Αντίθετα, εκείνη τους είπε πως φταίνε οι δημοσιογράφοι γιατί η ίδια είναι πάντα ευγενική μαζί τους και κάθεται πάντα να τους μιλήσει.

Η ενέργεια αυτή της Πηνελόπης Αναστασοπούλου σχολιάστηκε αρνητικά τόσο από την Κατερίνα Καινούργιου, όσο και από το πάνελ της εκπομπής. «Χίλια συγγνώμη αυτά δεν τα έχω ξαναδεί πουθενά», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ