Πέτρος Φιλιππίδης: Καταθέτει αγωγή εναντίον της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Αγωγή εναντίον της Πηνελόπης Αναστασοπούλου ετοιμάζεται να καταθέσει ο Πέτρος Φιλιππίδης, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο συνήγορός του Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα πρώτα λόγια του μετά την δικαστική απόφαση

«Δεν σέβεται η συγκεκριμένη ηθοποιός ότι ομόφωνα η ελληνική δικαιοσύνη τον κήρυξε αθώο γι’ αυτές τις δύο κατηγορίες και τον ξαναλέει βιαστή» ανέφερε ο γνωστός ποινικολόγος στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε η ηθοποιός στις τηλεοπτικές κάμερες για το αποτέλεσμα της πολύκροτης δίκης.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει δώσει εντολή στο γραφείο μας την Δευτέρα να κατατεθεί αγωγή, διότι είναι παντελής έλλειψη σεβασμού, όχι του τεκμηρίου της αθωότητας, ομόφωνης απόφασης. Δηλαδή ουσιαστικά κατηγορεί και το δικαστήριο τώρα η κυρία Αναστασοπούλου. Τι πρέπει να κάνει ένας άνθρωπος για να πει ότι είναι αθώος, όταν έχουμε απόφαση δύο ημερών και εξακολουθεί και τον λέει βιαστή» συνέχισε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Πέτρος Φιλιππίδης: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – Ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τις δύο απόπειρες βιασμού

«Είναι ανεπίτρεπτη τέτοια έλλειψη σεβασμού στην απόφαση του δικαστηρίου» είπε σε υψηλό τόνο ο δικηγόρος εξηγώντας πως όλη η οικογένεια Φιλιππίδη είναι έξαλλη.

«Η εντολή του κ. Φιλιππίδη είναι αγωγή στην κυρία Αναστασοπούλου» επανέλαβε.

Δείτε τις δηλώσεις της Πηνελόπης Αναστασοπούλου και όσα είπε ο συνήγορος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ