Θρίλερ στην Κέρκυρα: Ανθρώπινα οστά μέσα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε βυθισμένο στο λιμάνι

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες ώρες στην Κέρκυρα. Μέσα σε αυτοκίνητο που εντοπίστηκε βυθισμένο στο λιμάνι, υπάρχουν ευρήματα που παραπέμπουν σε ανθρώπινα οστά.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όχημα βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας εδώ και περίπου δύο χρόνια.

Η αποκάλυψη, η ανέλκυση και τα ευρήματα

Σύμφωνα με το corfutvnews, όλα ξεκίνησαν όταν το μεσημέρι της Δευτέρας το πλήρωμα του πλοίου «Άγιος Σπυρίδων» παρατήρησε ότι σε απόσταση 25 μέτρων από τον προβλήτα ήταν βυθισμένο ένα αυτοκίνητο.

Άμεσα τα μέλη του πληρώματος ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στο σημείο έσπευσε ο δύτης Σπύρος Κάντας, ο οποίος  επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στην θάλασσα.

Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι

Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι

Το αμάξι ανασύρθηκε με μπαλόνια ανέλκυσης και με την βοήθεια γερανού και αμέσως ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου.

Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες, εντός του οχήματος εντοπίστηκαν δύο ανθρώπινα οστά. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ένα βρισκόταν στο καπό του αμαξιού και το άλλο στη θέση του οδηγού.

Λίγη ώρα αργότερα, στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Εγκληματολογικού και ο Ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης, προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία και να πραγματοποιήσουν αυτοψία, ώστε να πέσει φως σε αυτή την μυστηριώδη υπόθεση.

Σύμφωνα με το kerkyrasimera.gr, στην περιοχή έχουν μεταβεί και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, οι οποίοι αναμένεται να κόψουν με τροχό ένα τμήμα του αυτοκινήτου, ώστε να εντοπίσουν τον αριθμό πλαισίου, καθώς το όχημα δεν φέρει πινακίδες.

Κέρκυρα αυτοκίνητο λιμάνι

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ