ΦΩΤΟ-Παντρεύτηκε με… μαύρο νυφικό!

ΦΩΤΟ-Παντρεύτηκε με… μαύρο νυφικό!

Οι stars είναι εκκεντρικοί και προσπαθούν να κάνουν πράγματα, για τα οποία θα συζητηθούν! Η τραγουδίστρια Avril Lavigne, πάντως, τα κατάφερε μια χαρά, αφού επέλεξε μαύρο νυφικό για τον γάμο της με τον επίσης τραγουδιστή Chad Kroeger.

O γάμος τους έγινε υπό το φως των κεριών στο μεσαιωνικό καστρο Chateau de la Napoule, το οποίο βρίσκεται κοντά τις Κάννες.

Η Αvril Lavigne δήλωσε για τον… ιδιαίτερο γάμο της:

“Ήθελα να είναι πληθωρικός. Έχω πάθος με τα κάστρα και λατρεύω  το γαλλικό deco και το γκόθικ στιλ. Ανέκαθεν διακοσμούσα έτσι τα σπίτια μου.  Σκοτεινά με ροκ χρώματα, όπως το μαύρο και το κόκκινο. Όταν βρήκα αυτό το κάστρo, κατάλαβα αμέσως ότι ήταν ιδανικό. Ήθελα αυτό το ταξίδι να αποτελέσει  αξέχαστες διακοπές και μια μοναδική εμπειρία  για όλους τους καλεσμένους μας.

 

Πώς επιλάξατε το φόρεμά σας;

Ήθελα να φορέσω μαύρο ρούχο. Κάτι που να μοιάζει με νυφικό, αλλά επειδή είμαι μικρόσωμη, μόλις 1.55 ύψος,  έπρεπε να μπορώ να το υποστηρίξω.  Η διοργανώτρια του γάμου, Μίντι Βάις, ανέφερε τη Monique Lhuillier κι εκεί βρήκα αυτό ακριβώς που είχα στο μυαλό μου.  Το είχε σε άλλο χρώμα, αλλά όταν τη ρώτησα αν μπορούσε να μου το ράψει σε μαύρο μου απάντησε: “Βέβαια”.

Πηγή: HELLO!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ