ΦΩΤΟ-Ο Τζόκοβιτς ντύνεται γαμπρός

ΦΩΤΟ-Ο Τζόκοβιτς ντύνεται γαμπρός

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο Νόβακ Τζόκοβιτς, καθώς μετά τη νίκη του επί του Ρότζερ Φέντερερ στον τελικό του Γούιμπλετον, ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός.

Ο κορυφαίος τενίστας μαζί με τη μέλλουσα σύζυγό του Γελένα Ρίστιτς έφτασαν σήμερα στο Μαυροβούνιο, όπου θα πραγματοποιηθεί ο γάμος.

Ο γάμος ήταν αρχικά να γίνει στις 14 Ιουνίου, όμως το ζευγάρι αποφάσισε να τον αναβάλει προκειμένου ο Τζόκοβιτς να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Χαλαροί και ντυμένοι κάσουαλ, ο Τζόκοβιτς και η Ρίστιτς συνοδεύονταν από άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας, όταν έφτασαν στο αεροδρόμιο, όπου τους περίμενε ένα τζιπ για να τους μεταφέρει στο χώρο όπου θα γίνει ο γάμος, στο Sveti Stefan.

Πρόκειται για ένα πανέμορφο μέρος που ήταν νησί και πλέον συνδέεται με την ξηρά. Στην περιοχή υπάρχουν σουίτες, μικρές βίλες και δωμάτια που θα στεγάσουν τους καλεσμένους του ζευγαριού.Μεταξύ αυτών, η Σάρα Φέργκιουσον, ο Ρίτσαρντ Μπράνσον και η Μαρία Σαράποβα.

Μαζί με τον Τζόκοβιτς στο Μαυροβούνιο έφτασαν ο αδελφός του Μάρκο και ο προσωπικός φυσιοθεραπευτής του.

Η σχέση του Τζόκοβις και της Ρίστιτς μετρά περίπου οκτώ χρόνια και η Γελένα βρίσκεται σχεδόν πάντα στο πλευρό του, παρακολουθώντας από κοντά τους αγώνες τους σε όλο τον κόσμο.

Πηγή:daily mail

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ