ΦΩΤΟ-Δείτε τους γάμους του 2013

ΦΩΤΟ-Δείτε τους γάμους του 2013

Ίσως ο απολογισμός των αρνητικών το 2013 να είναι καταλυτικός αλλά για κάποια ζευγάρια η ελπίδα τους έδωσε την τόλμη να περάσουν τον κατώφλι της εκκλησίας και να ενωθούν ενώπιον Θεού κι ανθρώπων για να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες.

Δείτε ποια είναι τα διάσημα ζευγάρια που παντρεύτηκαν το 2013

Μαριάννα Τουμασάτου – Αλέξανδρος Σταύρου

Τρία χρόνια μετά τον πολιτικό τους γάμο, η Μαριάννα Τουμασάτου και ο Αλέξανδρος Σταύρου έκαναν και τον θρησκευτικό τους γάμο  με παρανυφάκι της κορούλα τους στις 20 Οκτωβρίου.

Αντώνης Σρόιτερ – Ιωάννα Μπούκη

Στις 17 Δεκεμβρίου ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου ο δημοσιογράφος Αντώνης Σρόιτερ και η αγαπημένη του Ιωάννα Μπούκη στο δημαρχείο του Αγίου Στεφάνου.

Χάρης Βαρθακούρης-Αντελίνα Τελώνη

Είχαν παντρευτεί πριν από τρία χρόνια στην Κωνσταντινούπολη και στις 15 Δεκεμβρίου αποφάσισαν να κάνουν και θρησκευτικό γάμο. Την ίδια μέρα βάφτισαν και τις χώρες τους Μελωδία και Λιόνα.

Κατερίνα Λέχου-Μάνος Στρατάκης

Σε πολύ στενό κύκλο επέλεξαν να παντρευτούν  η Κατερίνα Λέχουν και ο αγαπημένος της Μάνος Στρατάκης το καλοκαίρι. «Εκείνη τη στιγμή, ένιωσα την ανάγκη να γίνει βαθύτερος ο δεσμός μου με το συγκεκριμένο άνθρωπο» δήλωσε η ηθοποιός.

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Βάσω Λασκαράκη

Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στις  24 Οκτωβρίου, παντρεύτηκαν, λίγο πριν φέρουν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Βάσω Λασκαράκη. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ