ΦΩΤΟ-Backstage από το νέο video clip του Σάκη

ΦΩΤΟ-Backstage από το νέο video clip του Σάκη

 

Το νέο video clip του Σάκη Ρουβά για το τραγούδι «See» κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για μία συνεργασία έκπληξη του Έλληνα σταρ με την κορυφαία pop σταρ της Αρμενίας, Sirusho.

 

Είναι ένα ξεχωριστό αγγλόφωνο τραγούδι με μουσική εμπνευσμένη από τους χαρακτηριστικούς ήχους και ρυθμούς Ελλάδας και Αρμενίας, συνδυασμένης με σύγχρονο pop ύφος που υπογράφει η Sirusho. Έμπνευση για τη συνεργασία τους αποτέλεσε η συναυλία του Σάκη Ρουβά στη Μύκονο το περασμένο καλοκαίρι που παρακολούθησε η Sirusho και, στη συνέχεια, υπέγραψε το ντουέτο τους.

Η Sirusho είναι η πιο δημοφιλής τραγουδίστρια της Αρμενίας, έχοντας πραγματοποιήσει συναυλίες σε πάνω από 30 χώρες καθώς επίσης έχει τιμηθεί με το βραβείο «Best Female Artist» της Αρμενίας στις ΗΠΑ, στη Ρωσία και στην Αρμενία αρκετές φορές.

Η καλλιτεχνική πορεία της Sirusho μετράει ήδη 16 χρόνια και έχει κυκλοφορήσει 4 άλμπουμ: “Sirusho”, ” Sheram “, ” Hima ” και ” Havatum em “, που περιλαμβάνουν κυρίως τραγούδια που έχει συνθέσει η ίδια. Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008 και φτάνοντας την υψηλότερη θέση που είχε ποτέ η Αρμενία, έγινε γνωστή σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, καθώς και, μεταξύ των οποίων και την Ελλάδα. Το τραγούδι της ” Qele – Qele ” κέρδισε την υψηλότερη δημοτικότητα στην Ελλάδα μεταξύ όλων των τραγουδιών ESC 2008.

Στο video clip «SEE» σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου, της RIVA Productions, ο Σάκης Ρουβάς και η Sirusho, πρωταγωνιστούν σ’ ένα παιχνίδι με το χρόνο, το οποίο αποτυπώνεται μέσα από το εντυπωσιακό ρολόι Folli Follie. Το video clip έχει ρεκόρ views στο Youtube, ήδη σημείωσε πάνω από 200.000 σε δύο μέρες, ενώ αναμένεται άμεσα η νέα δισκογραφική δουλειά του Σάκη Ρουβά.

 

 

Δείτε το video clip του τραγουδιού:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ