Πέτρος Πολυχρονίδης: Τι απαντά στις δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για τον “Τροχό της Τύχης”

Σε παλαιότερες δηλώσεις της Τζούλιας Νόβα για τον “Τροχό της Τύχης” απάντησε ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

“Δεν έχω την παραμικρή ιδέα. Να ρωτήσετε την ίδια. Νομίζω ότι μια χαρά μιλάει. Έχει φωνούλα και τα λέει” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Πολυχρονίδης.

Υπενθυμίζεται ότι η Τζούλια Νόβα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων:  “Πολλές φορές δεν μπορούσα να περπατήσω, με πονούσε η μέση και τα γόνατά μου. Κάποιοι με κρατούσαν και μου έλεγαν: “Κορίτσι μου σε καταλαβαίνω”. Υπέφερα. Είναι πάρα πολύ δύσκολη δουλειά”.

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε, αποκάλυψε πως οι σχέσεις του σήμερα με την Τζούλια Νόβα είναι τυπικές.

“Κρατάμε τυπικές επαφές” σημείωσε ο Γιώργος Πολυχρονίδης

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο του ALPHA

Tι είχε δηλώσει η Τζούλια Νόβα

Η Τζούλια Νόβα πού ήταν και παραμένει μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της ελληνικής σόουμπιζ, έγινε ευρύτερα γνωστή στο τηλεοπτικό κοινό μέσα από το παιχνίδι «Ο Τροχός της Τύχης» που παρουσιάζει ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Κάποια στιγμή αποφάσισε να αποχωρήσει, μιλώντας στη συνέχεια μίλησε για τους  λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την κίνηση.

“Εντάξει, υπήρξαν διάφορα, δεν θέλω τώρα να τα πω on camera. Όταν υπάρχει πίεση να γίνονται πολλά γυρίσματα μέσα στην ημέρα, υπάρχουν και πολλές εντάσεις” είχε δηλώσει τότε, στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα στον ΣΚΑΪ.

“Ήταν καθαρά δική μου επιλογή. Αισθάνθηκα ότι πλέον δεν είχε να μου δώσει κάτι, όπως δεν είχα να δώσω κάτι κι εγώ” είχε πει.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Julia Nova (@julianova1)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ