Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή του

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Πέτρος Φιλιππίδης ύστερα από πολύ καιρό. Ο ηθοποιός, εθεάθη σε κατάστημα οπτικών της Γλυφάδας.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έδειχνε να είναι σε καλή διάθεση. Ακόμα, όπως φαίνεται έχει αφήσει τα γένια του να μακρύνουν, ενώ ήταν ντυμένος casual και φορούσε ένα καπέλο τζόκεϊ.

Υπενθυμίζεται ότι τον Σεπτέμβριο είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Κώστα Τσουρό και είχε τονίσει ότι θα μιλήσει δημόσια όταν το αποφασίσει εκείνος. Συγκεκριμένα είχε πει: «Έχω εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και από δω και πέρα περιμένω το εφετείο. Δεν θα μιλήσω ακόμα δημόσια. Εγώ θα αποφασίσω πότε θα συμβεί αυτό. Ισχύει για εμένα μόνο ό,τι βγαίνει από το δικό μου στόμα και των δικηγόρων μου».

Ο Κώστας Τσουρός είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν ισχύει ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης ψάχνει να βρει δουλειά ως οδηγός ταξί, ούτε να ανοίξει καφενείο, όπως είχαν αναφέρει δημοσιεύματα. Ο παρουσιαστής είχε προσθέσει ότι ο ηθοποιός ασχολείται με μεταφράσεις και βρίσκεται απομονωμένος με την σύζυγό του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ