Τάσος Χαλκιάς: Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη παραχώρησε συνέντευξη ο Τάσος Χαλκιάς. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις οικονομικές απολαβές που έχει από την δουλειά του ηθοποιού και στον τρόπο που διαχειρίζεται τα λεφτά, καθώς και στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μιλώντας για τις οικονομικές του απολαβές, εξήγησε ότι: «Δεν βγάζω πολλά χρήματα, παρά τις δουλειές που κάνω. Για να μην νομίζει κανείς ότι το κάνω, για να τα οικονομήσω. Άλλωστε, δεν ήμουν κοιλιόδουλος με τα λεφτά ποτέ και οτιδήποτε λεφτά έβγαλα από τη δουλειά, τα έβαλα πάλι στη δουλειά, γι’ αυτό και δεν έχω λεφτά. Σαν παραγωγός έχω χάσει πολλά λεφτά, όταν εθιστείς σε κάτι δεν το αφήνεις εύκολα».

«Μία φορά κέρδισα χρήματα από μία περιοδεία και έτσι πλήρωσα τα χρέη μου τουλάχιστον προς το ΙΚΑ και προς τους συναδέλφους μου. Αυτό με έκανε να γαληνεύσω κάπως και να μην νιώθω άσχημα. Ακόμα κι αν έχω μείνει απλήρωτος από δουλειές, ποτέ δεν μου πέρασε από το μυαλό να αφήσω απλήρωτο συνάδελφό μου», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον Πέτρο Φιλιππίδη είπε: «Ο Πέτρος είναι ένας άνθρωπος με αυταρχισμό, μπορεί να φτάσει σε ακραίες καταστάσεις μέσα στη δουλειά και για τη δουλειά, όπως έχει κατηγορηθεί ότι πολλές φορές έχει φτάσει, αλλά να φτάσει να είναι ένας άνθρωπος ο οποίος θα κάνει μία παράβαση ιδιαίτερου εγκληματικού χαρακτήρα, δεν τον έχω ικανό».

Ακόμα, σημείωσε ότι: «Μπορεί να έφτασε σε ένα ανάλογο σημείο, το οποίο να κρατήθηκε, να μην κρατήθηκε, δεν ξέρω τι γίνεται. Άλλωστε υπάρχουν και κάποιες αποφάσεις που τον δικαίωσαν για τους βιασμούς. Τον αθώωσαν μάλιστα! Ό,τι δείξει η δικαιοσύνη. Όπως δεχτήκαμε από την δικαιοσύνη την αθωότητα του στους βιασμούς, έτσι θα πρέπει να δεχτούμε και την οποιαδήποτε απόφαση πάρει η ελληνική δικαιοσύνη απέναντι στον Πέτρο Φιλιππίδη».

«Θα συνεργαζόμουν και πάλι με τον Πέτρο Φιλιππίδη αν αθωωνόταν. Δεν έχω λόγο να τον αποκλείσω», δήλωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ