Παύλος Χαϊκάλης: Η αποκάλυψη για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης. Ο γνωστός ηθοποιός που έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην επαγγελματική πρόταση που είχε από κεντρικό θέατρο και στις σχέσεις που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα πρόταση για κεντρικό θέατρο αλλά δεν την αποδέχθηκα. Δεν έχω πια καμία σχέση με τον χώρο. Εμείς ξέρετε, οι ηθικά κατώτεροι άνθρωποι, σε σχέση με κάποιους άλλους, οι οποίοι είναι ηθικά ανώτεροι, δε νομίζω ότι χρειαζόμαστε. Μας έχουν κατατάξει κάπου οπότε δεν είναι ανάγκη να συνεχίσουμε. Αφού έτσι το έθεσαν, έτσι το πήγαν και έτσι το έχτισαν τόσο καιρό. Και δεν μπορεί να πάει κανείς κόντρα σε αυτό το σύστημα.

Ακόμα και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι είπαν για μένα ότι ο Χαϊκάλης έχει φερθεί διαφορετικά, είπαν «μα δεν μπορούμε να πάμε κόντρα σε αυτό το σύστημα». Εγώ τους καταλαβαίνω και επειδή καταλαβαίνω αφήνω τα πράγματα να εξελιχθούν όπως είναι. Δεν πειράζει…» εξήγησε στην αρχή.

Οι σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη

Μιλώντας για την τωρινή του σχέση με τον Πέτρο Φιλιππίδη, είπε: «Με τον Πέτρο έχουμε επαφές. Κάποιες φορές μιλάμε, μιλάμε για κάποια πράγματα, τον παίρνω τηλέφωνο, με παίρνει και εκείνος. Ειδικά, μετά το 50-50 που βγήκε. Ανταλλάξαμε κάποιες κουβέντες. Δεν έχουμε καθημερινή επαφή. Για την υπόθεσή του δεν έχουμε πει πάρα πολλά.

Είναι ένα ζήτημα που αφορά τον ίδιο και δεν μπορεί να μιλάει κάποιος τρίτος για εκείνον εξ’ ονόματος του. Όχι δεν υπάρχει ενδεχόμενο να παίξουμε μαζί. Βέβαια, ποτέ μη λες ποτέ, όμως αν αυτό κάποτε γινόταν θα γινόταν για πλάκα. Δε νομίζω ότι υπάρχει ενδεχόμενο να συναντηθούμε. Πλέον σπάνια ανεβαίνω στην Αθήνα».

«Ο κόσμος δε με ξέρει καλά σαν άνθρωπο και σαν χαρακτήρα. Σχηματίζει ιδέες από δω και από κει. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πολύ καλά ποιος είμαι. Όμως δεν μπορώ άλλο. Είναι πια πολύ ψυχοφθόρο όλο αυτό για μένα. Και έχασα και εγώ τον εαυτό μου σε πολλά πράγματα. Έκανα αυτοκριτική είδα τα λάθη μου, είδα κάποια πράγματα, άσχετα αν αιτιολογούνται ή όχι.

Όμως από κει και πέρα είπα ότι αλλάζω βήμα και πάω μπροστά. Δεν κρατάω κακία σε κανέναν. Ο καθένας είναι αντιμέτωπος με την συνείδησή του. Η ζωή μου ήταν το θέατρο. Όμως κάποια στιγμή η ζωή πρέπει να προχωρήσει σε άλλους δρόμους. Το κεφάλαιο αυτό για μένα έχει κλείσει οριστικά» κατέληξε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ