Μιχάλης Ρέππας: «Σκοτωθήκαμε» με τον Παπαθανασίου για την πλαστική μιας ηθοποιού

Για τη συνεργασία του, τη φιλία του και τους καβγάδες του με τον Θανάση Παπαθανασίου μίλησε μεταξύ άλλων ο Μιχάλης Ρέππας στο One και την εκπομπή «Στιγμές» του Μάνου Νιφλή.

Μιχάλης Ρέππας: «Με τον Θανάση Παπαθανασίου κολλήσαμε από την πρώτη στιγμή» – Τι είπε για τους καβγάδες τους

Όπως αποκάλυψε ο Μιχάλης Ρέππας, «έχουμε “σκοτωθεί” με τον Θανάση για την πλαστική μιας κυρίας του θεάτρου».

Αναφερόμενος στην εποχή που έγραψαν το «Safe Sex» ο Μιχάλης Ρέππας ανέφερε ότι «ο Θανάσης και εγώ ήμασταν political correct πάντοτε. Δεν νομίζω ότι υπήρχε κάποια ομάδα ανθρώπων που να την θίξαμε. Ίσα – ίσα που ήμασταν πολύ προσεκτικοί. Θυμάμαι χαρακτηριστικά για ένα αστείο, για την πλαστική μιας κυρίας του θεάτρου που είχαμε «σκοτωθεί» γιατί ο ένας υποστήριζε ότι «έλα μωρέ, τι έγινε, πλάκα έχει» και ο άλλος έλεγε «γιατί μια γυναίκα πρέπει να απολογείται αν θέλει την ιατρική βοήθεια, έναν ιατρικό τρόπο».

Στη συνέχεια ο Μιχάλης Ρέππας περιέγραψε άλλο ένα περιστατικό που συνέβη στο πέμπτο επεισόδιο της σειράς «Τρεις Χάριτες». Είπε ότι «στο πέμπτο επεισόδιο είχε μπλέξει η Μαρία (Νένα Μεντή) με έναν νεότερο. Και λέμε «πώς θα το τελειώσουμε αυτό; Κάπως πρέπει να φύγει ο νεαρός, να τελειώσει το επεισόδιο». Καθόμασταν και σκεφτόμασταν και βασανιζόμασταν γιατί αν υπήρχε μια εσωτερική αντίθεση, μας έκανε κάτι πολύ παλιακό, τύπου «τι τα θες και τα γυρεύεις, οι νέοι με τους νέους και οι μεγάλοι με τους μεγάλους». Και είπαμε «εξωγενής παράγων». Τότε κάναμε 10 ημέρες να το βρούμε και είπαμε να τον… στείλουμε στρατό. Σήμερα αν τύχει κάτι τέτοιο θα πούμε «εξωγενής παράγοντας» και το λύνουμε σε δύο λεπτά».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ