Το προξενιό της Ιουλίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια κόβουν την ανάσα – Ο Στράτος μπαίνει στη φυλακή

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στην δραματική σειρά, «Το Προξενιό της Ιουλίας», στον Alpha. Η μεγάλη παραγωγή, που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο επεισόδιο, συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα με νέα επεισόδια γεμάτα μυστήριο, συγκίνηση, αγωνία και ανατροπές. Όσα θα δούμε στην σειρά την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου και την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου, στις 22:40.

Ο Στράτος αποφασίζει να παραδοθεί υπολογίζοντας στη βοήθεια του Στασινόπουλου. Ο Γρηγόρης δυσκολεύεται να αφήσει την οικογένειά του με τον πατέρα του στη φυλακή, παρόλο που έχει την υποστήριξη της αδελφής του που επέστρεψε από την Αθήνα. Ο Γιωργίκης δεν κάνει πίσω στην απόφασή του να παντρευτεί την Ιουλία την ίδια ώρα που ο Χρήστος πολεμά με τους δικούς του δαίμονες. Η Ιουλία μέσα στην απελπισία της οδηγείται σε μια απεγνωσμένη κίνηση…

Τετάρτη 11/10

Η παράδοση του Στράτου Ραζίνη στην χωροφυλακή, ανατρέπει τα δεδομένα για τον Γρηγόρη και την Ιουλία. Ωστόσο, δεν δίνει λύση στην υπόθεση του φόνου, γιατί παρ’ όλο που ο Στράτος μοιάζει να είναι ο ιδανικός ένοχος, εκκρεμεί να βρεθούν το κίνητρο και το όπλο του εγκλήματος. Η παρουσία της Αλεξάνδρας που επιστρέφει μετά από χρόνια για να βοηθήσει την οικογένειά της, δημιουργεί ακόμα περισσότερη ένταση στην οικογένεια Ραζίνη, ενώ οι δύσκολες στιγμές που περνά η οικογένεια Σκούταρη, φέρνουν τον Γιωργίκη Προβιό, κοντά στην Στάσα, στην προσπάθειά του να προσεγγίσει την Ιουλία. Την ίδια στιγμή όμως, στο αρχοντικό του στη Λάρισα, ο γιός του Χρήστος, που ταλαιπωρείται πολύ καιρό από βίαια, τρομαχτικά και ανεξήγητα όνειρα, περνάει μια κρίση που συνδέεται με την πρόωρη απώλεια της μητέρας του, κατάσταση που τον οδηγεί συχνά σε ακραίες συμπεριφορές. Σε μια εποχή έντασης και πιέσεων όμως, δεν είναι ο μόνος που θα οδηγηθεί εκτός ορίων.

Δείτε το trailer

Πέμπτη 12/10

Η παρέμβαση Στασινόπουλου θα αποδειχτεί σωτήρια για την Ιουλία που βυθισμένη στην απόγνωση κάνει μία κίνηση απελπισίας που μπορεί να αποβεί μοιραία. Την ίδια στιγμή, στο αρχοντικό Προβιού, ξεσπά μεγάλη αντιπαράθεση, με την Χάδω να είναι αντίθετη στην επιθυμία του αδελφού της να παντρευτεί τη νεαρή και όμορφη κόρη του Σκούταρη. Η Αλεξάνδρα σπεύδοντας στο πλευρό του Γρηγόρη, αναλαμβάνει να βρει την Ιουλία και να της εξηγήσει εκ μέρους του, τους λόγους που πρέπει να αναβληθούν τα σχέδιά τους, ενώ εκείνη με την μητέρα της, λίγο πριν φύγουν για τη Λάρισα, μαθαίνουν για την οικειοθελή παράδοση του Στράτου, που ο Στασινόπουλος ήδη ανακρίνει. Η Κυριακούλα επιμένει ότι ο Γρηγόρης πρέπει να βοηθήσει τον πατέρα του με κάθε τρόπο, ενώ η Αλεξάνδρα καταφέρνει και προσλαμβάνει για την υπεράσπισή του έναν νεαρό, φέρελπι δικηγόρο, τον Δημητρό Ατζαλίνα. Ο Στράτος, όμως, φαίνεται πως έχει κάτι διαφορετικό στο μυαλό του και δεν είναι πρόθυμος να δεχτεί την βοήθεια που του προσφέρει η κόρη του.

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ