Κώστας Φορτούνης – Ιωάννα Καταραχιά: Βάπτιση το καλοκαίρι

Μια ημερομηνία κοντινή στα πρώτα γενέθλια της κόρης τους έχουν επιλέξει ο ποδοσφαιριστής Κώστας Φορτούνης και η σύζυγός του, Ιωάννα Καταραχιά, για να της δώσουν το όνομα Ανδριάνα.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ – ΠΗΓΗ: Realnews

Χριστούγεννα για τέσσερις πέρασαν ο Κώστας Φορτούνης και η Ιωάννα Καταραχιά, μαζί με τα δύο παιδιά τους. Ο άσος του Ολυμπιακού και η σύζυγός του στόλισαν το φετινό χριστουγεννιάτικο δέντρο, με τον τριάμισι ετών γιο τους και τη μικρή τους πριγκίπισσα να ενθουσιάζονται.

Το δεύτερο παιδί του αρχηγού της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ήρθε στον κόσμο πριν από έξι μήνες και γέμισε χαρά και ευτυχία όχι μόνο το ζευγάρι, αλλά και τον μεγάλο αδελφό της, Σπύρο. Όσο για το όνομα της μικρής; Αυτό θα οριστεί επισήμως το καλοκαίρι, οπότε και σχεδιάζεται να γίνει η βάπτιση. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, το ζευγάρι έχει αποφασίσει να βαπτίσει την κόρη του σε μια ημερομηνία κοντινή στα πρώτα γενέθλιά της. Ως προς το όνομα, φαίνεται ότι ο Κώστας και η Ιωάννα παραμένουν πιστοί στις παραδόσεις. Όπως ονόμασαν τον γιο τους Σπύρο από τον πατέρα του διεθνούς ποδοσφαιριστή, έτσι έχουν αποφασίσει να δώσουν και στην κόρη τους το όνομα Ανδριάνα, από τον πατέρα της Ιωάννας, Ανδρέα.

Η όμορφη δασκάλα βρίσκεται πάντα στο πλευρό του συζύγου της. Άνθρωπος εξαιρετικά χαμηλών τόνων, αποφεύγει συστηματικά τους προβολείς της δημοσιότητας, εμψυχώνοντας τον ποδοσφαιριστή αθόρυβα και διακριτικά. Ο Κ. Φορτούνης και η Ι. Καταραχιά μετρούν πέντε χρόνια ως ζευγάρι. Τον Ιούνιο του 2021, λίγο πριν από τη γέννηση του πρώτου παιδιού τους, παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στην ιδιαίτερη πατρίδα του ποδοσφαιριστή, την Καλαμπάκα. Λίγες ημέρες αργότερα, τον Ιούλιο, ήρθε στη ζωή ο γιος τους, με τον Κώστα να βρίσκεται μέσα στην αίθουσα τοκετού και να στηρίζει τη σύντροφό του. Παρών ήταν και στη γέννηση της κόρης του τον περασμένο Ιούνιο, σε γνωστό μαιευτήριο των Αθηνών.

Αν και το πρόγραμμα του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι γεμάτο από προπονήσεις και αγώνες, με την πρώτη ευκαιρία αναμένεται να επισκεφθεί μαζί με την οικογένειά του την ιδιαίτερη πατρίδα του, όπου κατοικούν οι γονείς και ο αδελφός του. Η αγάπη του για την Καλαμπάκα του είναι μεγάλη, ενώ οι συντοπίτες του, που δεν χάνουν αγώνα του, τον θαυμάζουν και είναι υπερήφανοι για εκείνον.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ