Pete Davidson: Γιατί ακύρωσε το ταξίδι στο Διάστημα

Ο Pete Davidson δεν θα ταξιδέψει στο Διάστημα με έναν από τους πυραύλους της Blue Origin του Τζεφ Μπέζος, όπως ανακοίνωσε η ίδια η αεροδιαστημική εταιρεία.

Σε ανάρτησή της η Blue Origin σημείωσε πως ο σταρ του “Saturday Night Live” “δεν θα μπορέσει να συνοδεύσει το πλήρωμα του NS-20 σ’ αυτήν την αποστολή. Θα ανακοινώσουμε το έκτο πλήρωμα τις επόμενες ημέρες” αναφερόταν στο tweet.

Ο Pete Davidson αναμενόταν να συμμετέχει στην αποστολή που θα απογειωνόταν στις 23 Μαρτίου, ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που είχαν επιλέξει να ταξιδέψουν στο διάστημα ήταν ο επενδυτής Marty Allen, η ιδρύτρια του SpaceKids Global, Sharon Hagle, ο σύζυγός της και διευθύνων σύμβουλος της Tricor International, Mark Hagle, ο επιχειρηματίας Jim Kitchen και ο πρόεδρος της Commercial Space Technologies, George Nield.

Ο 28χρονος ηθοποιός θα ήταν το επόμενο “μεγάλο” όνομα που θα ταξίδευε στο Διάστημα μετά τον ίδιο τον Τζεφ Μπέζος και τον “Κάπτεν Κερκ” Ουίλιαμ Σάτνερ.

Τον Ιανουάριο ο Davidson και η Kim Kardashian βρέθηκαν στην έπαυλη του Μπέζος στο Λος Άντζελες όπου φαίνεται πως γνωστοποίησαν την επιθυμία τους να ταξιδέψουν στο Διάστημα. Ωστόσο ο κωμικός φαίνεται πως ανέβαλε το πολυπόθητο ταξίδι λόγω τους εν εξελίξει δράματος με τον πρώην σύζυγο της αγαπημένης του, Kanye West. Ο Davidson έχει γίνει στόχος απειλών και κατηγοριών από τον ράπερ που έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ