Δημήτρης Λιγνάδης: Έφτασε στο δικαστήριο – Νέες καταθέσεις

 Πριν από λίγη ώρα έφτασε στο δικαστήριο ο Δημήτρης Λιγνάδης, που κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς.

Η διαδικασία συνεχίζεται σήμερα, ενώ στην προηγούμενη συνεδρίαση είχε καταθέσει ο 27χρονος  που καταγγέλλει ότι βιάστηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη το 2011 σε ηλικία 16 ετών. Σύμφωνα με τον κ. Κούγια υπέπεσε κατά την κατάθεσή του σε πλήθος αντιφάσεων.

«Η κατάθεση είναι απολύτως ψευδής. Η μήνυση υποβλήθηκε 10 ή 11 χρόνια μετά από το συμβάν, δεν υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση, αλλά ούτε και μάρτυρες» σχολίασε ο Αλέξης Κούγιας υποστηρίζοντας ότι ο μάρτυρας «έπεσε σε αντιφάσεις σχετικά με το πότε αποφάσισε να υποβάλει μήνυση, μπέρδεψε τις ημερομηνίες, δεν είπε αλήθεια για την επαγγελματική του ταυτότητα, πρόκειται περί κοινού απατεώνα».

Ο δικηγόρος του κατηγορούμενου σκηνοθέτη εντόπισε, όπως αναφέρει στη μήνυση, 19 αντιφάσεις . «Ζητούμε την εφαρμογή του άρθρου 38 και να διαβιβαστεί η μήνυση στην εισαγγελία για να ασκήσει δίωξη» ανέφερε με τον συνήγορο του μάρτυρα και μηνυτή Γιάννη Βλάχο να επιφυλάσσεται να σχολιάσει στην επόμενη συνεδρίαση.

Ο εισαγγελέας της έδρας πάντως επισήμανε μετά το τέλος της εξέτασης ότι ίσως το δικαστήριο να χρειαστεί διευκρινίσεις από τον μάρτυρα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ