Περήφανος μπαμπάς ο Στέλιος Κρητικός – Η πρωτιά του γιου του στις Πανελλήνιες

Περήφανος μπαμπάς ο Στέλιος Κρητικός με την επιτυχία του γιου του στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Χθες ανακοινώθηκαν οι βάσεις για την εισαγωγή στις σχολές και ο μικρότερος γιος του ηθοποιού, όχι απλώς πέρασε στη σχολή που ήθελε αλλά πέρασε και πρώτος.

Όπως φαίνεται στην ανάρτηση που έκανε ο διάσημος μπαμπάς του στο Instagram, ο Άρης Κρητικός πέρασε πρώτος στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ.

Κρητικός
Ο Στέλιος Κρητικός έχει κάθε λόγο να καμαρώνει και έτσι ανέβασε instastory με την επιτυχία του γιού ενώ παράλληλα έσπευσε να του ευχηθεί και δημόσια.

Κρητικός

Ο Στέλιος Κρητικός έχει άψογη σχέση με τους γιους του όπως έχει αποκαλύψει πολλές φορές μέσα από συνεντεύξεις του.

ΣΤέλιος Κρητικός

Ο μικρότερος γιος του Άρης, μιλώντας παλαιότερα σε εκπομπή είχε αναφέρει πως με τον πατέρα του έχουν φιλική σχέση και μπορούν αν συζητήσουν τα πάντα. “Έχω στερηθεί τον πατέρα μου όχι μόνο λόγω δουλειάς, αλλά επειδή μένουμε και σε διαφορετικό σπίτι” είχε εξομολογηθεί.

Ο Στέλιος Κρητικός περιμένει το τέταρτο παιδί από τη δεύτερη σύζυγό του.Έχει αποκτήσει δυο γιους από τον πρώτο του γάμο, τον Μιχαήλ – Άγγελο και τον Άρη καθώς και μια κόρη, την Κόμισσα από τον γάμο του με την αγαπημένη του Κάτια.

Κρητικός

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ