Πέντε ξεχωριστά ντουέτα του Ροντ Στιούαρτ

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Συνήθως τα ντουέτα που κάνουν οι τραγουδιστές με άλλους αναγνωρισμένους συναδέλφους τους παρουσιάζουν ξεχωριστό ενδιαφέρον για διάφορους λόγους, είτε επειδή συμβαίνουν απρόοπτα, είτε επειδή οι ίδιοι οι καλλιτέχνες είναι πιο χαλαροί, είτε επειδή υπερβαίνουν τις συνήθειες ερμηνείες τους. Έχουμε εδώ 5 ντουέτα του Σερ Ροντ Στιούαρτ.

Το πρώτο είναι με τον Καναδό crooner τραγουδιστή Mάικλ Μπουμπλέ, στα ραδιοφωνικά στούντιο του BBC Radio 2, όπου ο Ροντ Στιούαρτ καλεί τον Μπουμπλέ να ερμηνεύσουν μαζί την παλιά επιτυχία της Μπόνι Τάιλερ “It’s A Heartache”, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται ο  Μάικλ Μπουμπλέ δεν ήξερε τους στίχους, ούτε είχε κάπου να τους διαβάσει!

Στο δεύτερο έχουμε τον Ροντ Στιούαρτ ντουέτο μαζί με την αρχηγό και τραγουδίστρια των Pretenders, την Κρίσι Χάιντ, στο θρυλικό signature τραγούδι “As Time Goes By” από την ταινία “Καζαμπλάνκα” με πρωταγωνιστές τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και την Ίνγκριντ Μπέργκμαν.

Στο τρίτο έχουμε τον Ροντ Στιούαρτ να τον συνοδεύει πάνω στη σκηνή η Σίντι Λόπερ στην επιτυχία των Isley Brothers από το 1965 “This Old Heart of Mine”.

Στο τέταρτο θα βρείτε την παλιά επιτυχία του Ροντ Στιούαρτ “Young Turks”, να τη τραγουδάει στο Hyde Park του Λονδίνου μαζί με τηΣτίβι Νικς των Fleetwood Mac.

Και στο πέμπτο, πάνω στη σκηνή του Colosseum του Caesar’s Palace στο Λας Βέγκας, ανεβαίνει μαζί με τον Ροντ Στιούαρτ ο πολύς Κάρλος Σαντάνα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ