Παναγιώτα Βλαντή: «Δεν είμαι από τις γυναίκες που έλεγα ότι είμαι υπέρ ή κατά του γάμου» – «Ήταν 40 καλεσμένοι»

Η Παναγιώτα Βλαντή βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη και μίλησε για τη ζωή και την προσωπικότητά της, την επιτυχία της σειράς ”Μαύρα Μεσάνυχτα” και τον γάμο της.

Παναγιώτα Βλαντή για την κατάψυξη ωαρίων: «Το είπα στην ανιψιά μου και το έκανε κι εκείνη»

Η ηθοποιός στη συνέχεια αποκάλυψε τους λόγους που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός, αν και όπως εκμυστηρεύτηκε ήταν ιδιαίτερα ντροπαλή, ενώ μίλησε και για την ομορφιά και τον ρόλο που έπαιξε στη δουλειά της.

Παναγιώτα Βλαντή: Η ομορφιά είναι διαβατήριο, αλλά υπάρχει δυσπιστία

Η Παναγιώτα Βλαντή σχολίασε πως αντιμετώπιζε πρόβλημα, ειδικά στις αρχές, καθώς όπως εξήγησε “ξέρετε καλά πως στη δουλειά μας υπάρχει μία δυσπιστία ότι η ωραία δεν θα είναι και καλή. Το έβλεπα, το αισθανόμουν. Λέγεται συχνά αυτό”.

Παναγιώτα Βλαντή: Έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης

“Έχεις έναν αγώνα μπροστά σου να αποδείξεις πράγματα. Ότι είναι διαβατήριο είναι και ευτυχώς που είναι. Για τη δουλειά είναι κυρίως. Αλλά θέλει και πολλή δουλειά”, είπε στη συνέχεια.

Μετά τα ”Μαύρα Μεσάνυχτα” πήρα πολλά ωραία δώρα, πολλά πεσκέσια!

Η Παναγιώτα Βλαντή αναφέρθηκε και στη σειρά “Μαύρα Μεσάνυχτα” και τον ρόλο της Σιλβή που υποδύθηκε, μία επιτυχία την οποία αντιλήφθηκε στις επαναλήψεις.

Παναγιώτα Βλαντή: Υπήρχε ένας ελιτισμός – Τι είπε για τον λόγο που παντρεύτηκε

“Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος γιατί δουλεύαμε, δεν καταλάβαμε τίποτα τότε. Ήταν πάρα πολλή δουλειά. Αργότερα στις επαναλήψεις εγώ προσωπικά συνειδητοποίησα το μέγεθος της επιτυχίας, και όταν πήγα διακοπές. Πήρα πολλά ωραία δώρα, πολλά πεσκέσια! Αγαπημένοι όλοι, τους ευχαριστώ”, είπε η Παναγιώτα Βλαντή.

Θαυμάζω τους ηθοποιούς που κάνουν τη δουλειά του παρουσιαστή

«Ο φόβος της σκηνής δεν φεύγει ποτέ, ακόμα τον νιώθω. Κάθε φορά σε μια παράσταση όταν είναι να βγω, τα πρώτα δευτερόλεπτα λίγο το πιγουνάκι τρέμει. Το πρώτο ποίημα που είπα στο σχολείο ήταν καταστροφή, έκλαιγα και έδωσα το μικρόφωνο στη συμμαθήτρια μου. Στο σχολείο μου έδιναν θεατρικό και στις πρόβες το άφηνα. Μια παράσταση κατάφερα που είχε ένα λυγμό ο ρόλος μου. Έκανα μεγάλη προσπάθεια να ξεπεράσω τη συστολή μου, μίλαγα σε κάποιον και κοκκίνιζα. Ακόμα και τώρα είμαι ντροπαλή, στις οντισιόν πήγαινα χάλια, μάλλον το πάλεψα γιατί είχα πολύ πείσμα. Στις ακροάσεις αν με βάλεις τώρα δεν είμαι πολύ καλή», ανέφερε η Παναγιώτα Βλαντή.

«Στα social media κάνω πολλά ποστ αλλά δεν κάνω πολλά βιντεάκια. Θαυμάζω τους ηθοποιούς που κάνουν τη δουλειά του παρουσιαστή. Μου είχε προταθεί να γίνω παρουσιάστρια, μακάρι να μπορούσα αλλά έχω μεγάλη συστολή σε αυτό, γιατί πρέπει να είσαι εσύ και όχι ο ρόλος».

Παναγιώτα Βλαντή: «Το μόνο που ήθελα ήταν να μην μαθευτεί ο γάμος μου πριν»

«Δεν είμαι από τις γυναίκες που έλεγα ότι είμαι υπέρ ή κατά του γάμου, απλώς η συγκεκριμένη γνωριμία με έκανε να θέλω και τον γάμο, αλλιώς δεν θα γινότανε. Μας άρεσε και τον κάναμε τον γάμο, αν δεν μας άρεσε εγώ πάλι το ίδιο θα ένιωθα», ανέφερε η Παναγιώτα Βλαντή στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά. Ήταν 40 άτομα οι καλεσμένοι», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Δείτε φωτογραφίες της Παναγιώτας Βλαντή

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ