Παναγιώτα Βλαντή: Υπήρχε ένας ελιτισμός – Τι είπε για τον λόγο που παντρεύτηκε

Η Παναγιώτα Βλαντή ήταν καλεσμένη την Τετάρτη του Νίκου Μουτσινά. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της, αλλά και για την πορεία της στον καλλιτεχνικό χώρο.

“Υπήρχε ένας ελιτισμός για χρόνια σε όσους κάναμε ποιοτικές δουλειές στο θέατρο πως δεν θα μας πάρουν στην τηλεόραση. Ή το αντίστροφο, αφού κάνεις τηλεόραση να μην σε παίρνουν στο θέατρο. Γινόταν και αυτό. Σημασία έχει αυτό που κάνεις να το κάνεις καλά, να το αγαπάς και να το σέβεσαι. Και ο καθένας με το προσωπικό του άστρο” ανέφερε.

“Το ποιοτικό είναι και εμπορικό” επεσήμανε.

 

“Έτσι αποφάσισα να παντρευτώ”

«To καλοκαίρι παντρευτήκαμε με τον σύζυγό μου. Ήταν κρυφά όλα, ήταν πολύ λίγα άτομα. Την ημέρα του γάμου δεν ήθελα να έχω φωτογραφίες και τέτοια. Ο λόγος που αποφάσισα να παντρευτώ μετά από τόσα χρόνια είναι γιατί ο Γιάννης είναι τέτοιος άνθρωπος, που αν δεν ήταν αυτός, δεν θα παντρευόμουν, νομίζω αυτό τα λέει όλα. Δεν είχα σκοπό, αλλά αφού σου έρθει λες θα το κάνω».

Στη συνέχεια εκμυστηρεύτηκε: «Φοβόμουν πολύ τον γάμο, παρόλο που δεν είμαι κατά του γάμου. Έλεγα τώρα γιατί να προχωρήσω; Ήμουν πάντα οκ με μία σχέση. Με φόβιζε όλο αυτό. Μου άρεσε να πηγαίνω σε γάμους, να βλέπω τους φίλους μου να παντρεύονται, εγώ δεν είχα αποφασίσει ποτέ κάτι, ήμουν απλά σε σχέση. Τώρα όμως έγινε τόσο αβίαστα, γιατί αυτός ο άνθρωπος με κάνει να μην φοβάμαι».

“Παιδιά, λίγωσε το μέσα μου. Δεν τα λέει για εμένα. Ούτε εγώ θα σε κάνω να φοβάσαι” είπε μετά από την εξομολόγησή της ο παρουσιαστής σε χιουμοριστική διάθεση και συνέχισε διατηρώντας το ίδιο στυλ: “Άμα σε περίπτωση θες να κάνεις κάποιο διαζύγιο, εγώ πραγματικά είμαι έτοιμος. Εννοώ, μήπως θέλει να ζήσει όλα τα στάδια. Λέμε τώρα”.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.