«Οργιάζουν» οι θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον – Τι απαντά εκπρόσωπος του παλατιού

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τις θεωρίες συνωμοσίας για την Κέιτ Μίντλετον, καθώς εκπρόσωπος του παλατιού δήλωσε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας επικεντρώνεται «στη δουλειά του και όχι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Σύμφωνα με την DailyMail, η δήλωση αυτή έρχεται μόλις δύο ημέρες μετά την κυκλοφορία της πρώτης φωτογραφίας της πριγκίπισσα της Ουαλίας από τότε που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. Στην φωτογραφία φαινόταν η πριγκίπισσα της Ουαλίας μέσα σε ένα αυτοκίνητο κοντά στο Ουίνδσορ, με την μητέρα της να οδηγεί. Οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν από τον αμερικανικό ιστότοπο TMZ, αλλά όχι στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού το παλάτι του Κένσινγκτον απηύθυνε σχετική έκκληση ώστε η πριγκίπισσα να μπορέσει να αναρρώσει ιδιωτικά.

Αν και οι αξιωματούχοι αρνήθηκαν να δώσουν περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον λόγω του ιατρικού απορρήτου, το προσωπικό των ανακτόρων επέμεινε ότι «είναι καλά».

Έπειτα από την χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε, η Kέιτ παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς αναρρώνει.

Η δήλωση του εκπροσώπου του παλατιού ήρθε ως απάντηση σε ένα άρθρο στο αμερικανικό περιοδικό People το οποίο ζητούσε διαφάνεια σχετικά με την κατάσταση της υγείας της πριγκίπισσας.

Πριν από μία εβδομάδα περίπου, προσωπικό των ανακτόρων καταδίκασε με δηλώσεις του την «τρέλα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης», καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας «καλπάζουν».

Διάφορες εικασίες ξεκίνησαν να κυκλοφορούν στο διαδίκτυο λόγω της απουσίας του πρίγκιπα Ουίλιαμ από την τελετή για τον εκλιπόντα τέως βασιλιά Κωνσταντίνο της Ελλάδας, ο οποίος πέθανε τον Ιανουάριο, ενώ και ο βασιλιάς Κάρολος απουσίαζε λόγω της θεραπείας που λαμβάνει για τον καρκίνο.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας δεν είχε θεαθεί από τα βραβεία Bafta στο Λονδίνο μέχρι που επισκέφθηκε τη Συναγωγή Western Marble Arch. Η πριγκίπισσα της Ουαλίας εθεάθη τελευταία φορά τα Χριστούγεννα στο Sandringham.

Ωστόσο, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν αναπτύξει πολλές θεωρίες σχετικά με την απουσία της Kέιτ και μερικές από τις οποίες υποστηρίζουν πως η πριγκίπισσα μπορεί να βρίσκεται σε κώμα, σε διαδικασία κλωνοποίησης, να έχει κάνει επέμβαση «ανύψωσης γλουτών» ή απλά ότι έκανε ένα κακό κούρεμα και δεν θέλει να εμφανιστεί μέχρι να μακρύνουν τα μαλλιά της.

Η Sun ανέφερε ότι προσωπικό του παλατιού δήλωσε: «Ήμασταν πραγματικά σαφείς από την αρχή ότι δεν επρόκειτο να κάνουμε κάποιο σχόλιο για την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας και ότι θα κάνουμε μόνο σημαντικές ενημερώσεις.

Προφανώς, έχουμε δει την τρέλα που επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει τη στρατηγική μας.

Έχουν γίνει πολλά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η πριγκίπισσα έχει δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και ζητά από το κοινό να το σεβαστεί».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ