Φρέντι Μπελέρης: Δεν περίμενα δίκη-παρωδία και δικαστές που θα είναι «το μακρύ χέρι της εξουσίας»

«Δεν περίμενα ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία» δηλώνει μέσα από την φυλακή ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμμάρας, Φρέντι Μπελέρης, ο οποίος αναμένει το σκεπτικό της απόφασης του αλβανικού δικαστηρίου.

Μιλώντας στο ΕΡΤNews, ο Φρέντι Μπελέρης τονίζει αναλυτικά ότι: «δεν περίμενα όμως ότι η δίκη θα είναι τόσο παρωδία, χωρίς κανένα στοιχείο και δεν περίμενα ότι οι δικαστές στο τέλος δεν έβαλαν καν τη λογική να ξεφύγουν από το λειτούργημά τους και να είναι το “μακρύ χέρι της εξουσίας”».

Ο εκλεγμένος δήμαρχος της Χειμμάρας έστρεψε γι’ ακόμη μια φορά τα βέλη του κατά του Έντι Ράμα λέγοντας ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός είναι ο ενορχηστρωτής αυτής της υπόθεσης.

«Ο Αλβανός πρωθυπουργός και με την στήριξη της διεθνούς κοινότητας από την αρχή αυτής της υπόθεσης έδειξε την στάση του. Εγώ πιστεύω ότι αυτό αδικεί την Αλβανία και τον ίδιο. Η Ελλάδα πίεσε όσο μπόρεσε, ο κύριος Ράμα είναι κύριος στην χώρα του και ελέγχει την δικαιοσύνη, ελέγχει όλους τους θεσμούς. Στην Αλβανία υπάρχει μία υβριδική δημοκρατία» ανέφερε ακόμη ο Φρέντι Μπελέρης, μέσα από την φυλακή.

Δείτε βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ