Ολίβια Κούλπο: Της απαγόρευσαν την επιβίβαση σε πτήση λόγω… αποκαλυπτικής εμφάνισης

H Ολίβια Κούλπο αναγκάστηκε να φορέσει κάτι λιγότερο αποκαλυπτικό προκειμένου να της επιτραπεί να επιβιβαστεί σε πτήση για το Κάμπο Σαν Λούκας όπου ταξίδευε με την αδελφή της και τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με την Αουρόρα Κούλπο, ζητήθηκε από την πρώην Μις Υφήλιο να εμφανιστεί στην υπάλληλο των American Airlines στην πύλη επιβίβασης, όπου της είπαν να φορέσει μία μπλούζα αλλιώς αντιμετώπιζε τον κίνδυνο να της απαγορευθεί η επιβίβαση.

Στο insta story που ανέβασε η Αουρόρα, η Ολίβια Κούλπο φορά μια βερμούδα ποδηλάτη με ένα τοπ και μία μακριά ζακέτα από πάνω. Ωστόσο, η ενδυματολογική της επιλογή κρίθηκε… αποκαλυπτική και γι’ αυτό της ζητήθηκε να ντυθεί καλύτερα. Πραγματικά, η Ολίβια φόρεσε ένα γκρι φούτερ που έφθανε ως το μέσο των μηρών της και έτσι κατάφερε να ταξιδέψει.

Ολίβια Κούλπο

Πάντως, άλλη επιβάτις της ίδιας πτήσης ήταν παρόμοια ενδεδυμένη με την 29χρονη εστεμμένη αλλά δεν της έγινε κάποια παρατήρηση.

Η Ολίβια ανήρτησε τα insta story της αδελφής της στον δικό της λογαριασμό Instagram και σημείωσε: “Αφήνω την Αουρόρα να κάνει σκηνή, εμένα κρύψτε με”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ