Τροχαίο στο Ψυχικό: Τζιπ χτύπησε κι εγκατέλειψε γυναίκα – Έκκληση για πληροφορίες

Τροχαίο με εγκατάλειψη σημειώθηκε στο Παλαιό Ψυχικό την περασμένη Τρίτη. Σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, μία γυναίκα άφησε το πρωί την μικρή της κόρη στο σχολείο και στη συνέχεια πήγε για περίπατο όταν ένα λευκό τζιπ την χτύπησε και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Στην εκπομπή μίλησε η μεγαλύτερη κόρη της 55χρονης γυναίκας που τραυματίστηκε, απευθύνοντας έκκληση για πληροφορίες.

«Την περασμένη Τρίτη 11/01 η μητέρα μου άφησε τη μικρή μου αδερφή στο σχολείο και λίγο πριν τις 9 το πρωί, διερχόμενη πεζή από τη συμβολή των οδών Δημοκρατίας και Μαβίλη στο Παλαιό Ψυχικό, ένα λευκό τζιπ όχημα με ηλικιωμένο οδηγό καθώς πήγαινε να στρίψει προς την οδό Μαβίλη παρέσυρε τη μητέρα μου, η οποία βρέθηκε πεσμένη στη μέση του δρόμου χωρίς τις αισθήσεις της», είπε η κ. Μυλωνάκου.

«Λίγο μετά ανέκτησε τις αισθήσεις της, και διερχόμενοι οδηγοί τη βοήθησαν, ενώ ο οδηγός μετά από λίγο εγκατέλειψε το σημείο. Τη μετέφεραν στον Ερυθρό Σταυρό, έχει πολλαπλά τραύματα σε όλο της το σώμα, αλλά ευτυχώς δεν διατρέχει κίνδυνο. Η ψυχολογική της κατάσταση είναι πολύ άσχημη», συνέχισε.

«Επειδή οι διερχόμενοι οδηγοί είχαν όλη την προσοχή τους στη μητέρα μου, δεν είδαν τις πινακίδες του οχήματος ή προς ποια κατεύθυνση έφυγε. Κάποιοι άνθρωποι που διέρχονταν από το σημείο φρόντισαν τη μητέρα μου μέχρι να έρθει το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε τα στοιχεία τους. Αν μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας γιατί είναι οι μόνοι που είδαν τι συνέβη», κατέληξε η κ. Μυλωνάκου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ