Ο Τζέισον Σουντέικις “σπάει τη σιωπή” του για τον χωρισμό από την Ολίβια Γουάιλντ

Τη σιωπή του σχετικά με τον χωρισμό του από την αρραβωνιαστικιά του Ολίβια Γουάιλντ έπειτα από εφτά χρόνια σχέσης και δύο παιδιά, έσπασε ο Τζέισον Σουντέικις, ο οποίος σε συνέντευξή του στο τεύχος Αυγούστου του GQ τόνισε πως ελπίζει να βγάλει λογική για τον χωρισμό του στο μέλλον .

“Θα έχω καταλάβει το γιατί σε έναν χρόνο” είπε χαρακτηριστικά ο σταρ και πρόσθεσε “και ακόμη καλύτερα σε δύο χρόνια και ακόμη πιο καλά σε πέντε και τελικά από βιβλίο της ζωής μου θα γίνει κεφάλαιο, και μετά παράγραφος, στη συνέχεια μία γραμμή και μετά μία λέξη, και στο τέλος ένα doodle”.

Επιβεβαίωσε ότι ο χωρισμός ήλθε τον Νοέμβριο του 2020. Δύο μήνες μετά τον χωρισμό τους, η Γουάιλντ εθεάθη χέρι χέρι με τον Χάρι Στάιλς, κάτι που προκάλεσε φρενίτιδα στα ΜΜΕ.

Ο Σουντέικις είπε στο GQ ότι είτε μαθαίνεις από την όλη εμπειρία είτε βρίσκεις δικαιολογίες: “Αναλαμβάνεις ευθύνες γι’ αυτό, θεωρείσαι υπόλογος για όσα κάνεις, αλλά επίσης προσπαθείς να μάθεις κάτι από αυτό, πέρα από το προφανές”.

Έναν μήνα μετά την κοινή εμφάνιση Γουάιλντ και Στάιλς, ο Σουντέικις εμφανίστηκε στην εικονική τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών φορώντας ένα φούτερ. Κατά την ευχαριστήρια ομιλία του για τη βράβευσή του ως ο καλύτερος ηθοποιός για την κωμωδία “Ted Lasso” προκάλεσε ερωτήματα σχετικά με το αν ήταν “φτιαγμένος” λόγω του γεγονότος ότι έχανε τα λόγια του και τραύλιζε. Εκείνη την εποχή υπήρχαν φήμες ότι ήταν πληγωμένος από τον χωρισμό και δεν ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε νέα σχέση. Μιλώντας στο GQ ξεκαθάρισε πως “δεν ήμουν ούτε φτιαγμένος ούτε πληγωμένος” και πρόσθεσε ότι δεν φόρεσε κοστούμι Tom Ford επειδή δεν αισθανόταν άνετα να ντυθεί έτσι.

“Αν έχεις την ευκαιρία να πιάσεις πάτο, όπως κι αν το ορίζεις αυτό, μπορείς να γίνεις 412 κόκαλα ή να προσγειωθείς όπως ένας Εκδικητής. Προσωπικά επέλεξα να προσγειωθώ όπως ένας Εκδικητής” τόνισε ενώ απαντώντας στο πώς το πέτυχε αυτό, σημείωσε: “Δεν ξέρω, απλώς έτσι προσγειώθηκα”. Τον Ιούνιο κυκλοφόρησε η πρώτη του φωτογραφία με τη σύντροφό του Κίλεϊ Χέιζελ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ