Οι Χολιγουντιανές ερωμένες του Μάθιου Μακόναχι

Εργολαβία φαίνεται πως είχε πάρει τις πιο σέξι συναδέλφους του ο Μάθιου Μακόναχι, καθώς βιβλίο για την ζωή του αποκαλύπτει ότι κοιμήθηκε με μερικές από τις πιο ποθητές stars του Χόλιγουντ!

Tα μεγαλύτερα ονόματα του αμερικανικού κινηματογράφου, γυναίκες που αναστατώνουν τους άνδρες ανά τον πλανήτη, πέρασαν από το κρεβάτι του ηθοποιού, όπως αναφέρεται στο «Matthew McConaughey: The Biography»: Σάντρα Μπούλοκ, Άσλεϊ Τζαντ, Ρενέ Ζελβέγκερ, Πατρίτσια Αρκέτ και Πενέλοπε Κρουζ.

Ο ίδιος παραδέχεται ότι ξεχώρισε ιδιαίτερα την Πενέλοπε, με την οποία γνωρίστηκε στην ταινία «Sahara», ενώ η… χάρη τους έφτασε ακόμα και σε ρομαντικά – ταξίδια αστραπή στο Μεξικό. 

«Υπήρχε το εμπόδιο της γλώσσας, αλλά είναι σαν ποίηση όταν ξεπερνιέται. Αυτό που αγαπώ σε εκείνη είναι ότι όταν αντικρίζει κάτι είναι σαν να το βλέπει για πρώτη φορά. Είναι μια από τους καλύτερους ακροατές που έχω γνωρίσει ποτέ», δήλωνε ο Μάθιου για την Ισπανίδα σταρ, όταν η σχέση τους έγινε γνωστή.

Ο «ατακτούλης» Μάθιου βρήκε τον δάσκαλό του το 2006: Ενώ βρισκόταν με τον ποδηλάτη Λανς Άρμστρονγκ σε VIP στέκι του Hollywood, μπήκε η Καμίλα Άλβες και ο ηθοποιός… ξέχασε μονομιάς όλες τις προηγούμενες!

«Όταν την είδα για πρώτη φορά αναρωτήθηκα “ποια είναι αυτή;”, “τι είναι αυτό το πράγμα;”. Ο τρόπος που κινούταν έδειχνε έναν άνθρωπο που ξέρει ποιος είναι, που περνάει χρόνο με τον εαυτό του, που δεν διαφημίζει τον εαυτό του στον κόσμο και δεν ζητάει έγκριση από κανέναν. 

Από τότε δεν βγήκα ραντεβού με καμία άλλη!», εξομολογείται ο ίδιος για τη Βραζιλιάνα καλλονή, με την οποία αρραβωνιάστηκε τα Χριστούγεννα του 2011.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2012 και έχει αποκτήσει τρία παιδιά, τον 7χρονο Λεβί, την 5χρονη Βίντα και τον 2χρονο Λίβινγκστον. 

Τυχαίο ή όχι, ταυτόχρονα με το βιβλίο κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα ότι Μάθιου και η Καμίλα περνούν κρίση στον γάμο τους, καθώς εκείνος τρέχει για τις πέντε ταινίες που ετοιμάζει και εκείνη σηκώνει μόνη της τα οικογενειακά βάρη.

Πηγή: star.gr

 

Δείτε επίσης:

Πουλήθηκε η βίλα του κιθαρίστα των Pink Floyd στη Ρόδο – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ