Οι συμβουλές της Στικούδη για ωραίο σώμα

Οι συμβουλές της Στικούδη για ωραίο σώμα

Η Κατερίνα Στικούδη είναι, αναμφισβήτητα, μια κοπέλα με εντυπωσιακή εμφάνιση. Την ώρα που  ετοιμάζεται για τις διακοπές της, κάνει ένα διάλειμμα για να δώσει συμβουλές για άσκηση και μυστικά ομορφιάς.

 

Από πότε γυμνάζεσαι;

Γυμνάζομαι από πολύ μικρή ηλικία. Έκανα πρωταθλητισμό 13 χρόνια στην κολύμβηση και πραγματικά καθώς μεγαλώνω συνειδητοποιώ πόσο σωστή ήταν η επιλογή των γονιών μου να με παροτρύνουν να ασχοληθώ με τον αθλητισμό! Σίγουρα ένα καλογυμνασμένο σώμα είναι αποτέλεσμα του αθλητισμού, όμως μέσα απ’ αυτόν έχω μάθει να βάζω στόχους, να κάνω όνειρα και να πιστεύω στον εαυτό μου.

 

 

Τι περιλαμβάνει η καθημερινή σου άσκηση;

Τα 3 τελευταία χρόνια κάνω ένα πρόγραμμα με ποδήλατο που λέγεται spinning. Πολύ καλή αερόβια γυμναστική, με εμφανή αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Ποιά είναι η καλύτερη γυμναστική για το καλοκαίρι;

Το καλοκαίρι μου αρέσει πολύ να παίζω beach volley. Και σίγουρα το κολύμπι στη θάλασσα και όλα τα θαλάσσια σπορ έχουν την τιμητική τους.

Τι θα βρούμε στην καθημερινή σου διατροφή;

Προσπαθώ να τρώω τα πάντα και να προσέχω την ποσότητα. Οι υπερβολές έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσει η μέρα μου χωρίς πρωινό και καθημερινά πίνω αρκετό νερό, αποφεύγοντας το ψωμί που δεν έχει τίποτε να προσφέρει.

Ποιά είναι κάποια μικρά μυστικά ομορφιάς;

Προσέχω το βραδινό γεύμα. Και δεν τρώω καθημερινά σοκολάτες, γλυκά και τηγανιτά. Όλοι ξέρουμε τι πρέπει να αποφεύγουμε! Οπότε ας μάθουμε να περιποιούμαστε τον εαυτό μας και να αγαπάμε το σώμα μας.

 

Πηγή: faysbook.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ