Οι αντιπάθειες της Middleton

Οι αντιπάθειες της Middleton

Τι και αν είναι μια Δούκισσα και παντρεμένη με τον πρίγκιπα William; Η Κate Middleton παραμένει μια γυναίκα που ζηλεύει τις πρώην του William. H μια από αυτές ήταν αδερφή της συντρόφου του πρίγκιπα Harry.

Aφου τα βρετανικά μέσα εξάντλησαν το θέμα της γέννησης του διαδόχου George και το πώς έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης η Middleton, τώρα “σκαλίζουν” το παρελθόν, που όπως φαίνεται συνδέεται με το παρόν και το μέλλον της.

Σύμφωνα με τις φαρμακερές… γλώσσες του Μπάνκιγχαμ, που τα γνωρίζουν όλα, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William είχαν χωρίσει για ένα διάστημα το 2007.

Ο William συναναστρεφόταν και με άλλες γυναίκες. Μια από αυτές ήταν η Isabella, η οποία έτυχε να είναι η ετεροθαλής αδελφή της Cressida, της συντρόφου του Harry.

Οι πηγές, ισχυρίζονται ότι ο William την είχε ερωτευτεί, αλλά εκείνη τον απέρριψε με το επιχείρημα, ότι η σχέση τους θα κάνει κακό στην καριέρα της.

Η εμμονή του William με την Isabella είχε θορυβήσει την Kate Middleton. Όταν ο William επέστρεψε στην Kate και εκείνη δέχτηκε να είναι και πάλι μαζί, του απαγόρευσε οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα της Isabell.

Βέβαια, δεν είχε υπολογίσει ότι η Isabell θα βρισκόταν και πάλι μπροστά της, αφού ο Harry, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, ετοιμάζεται να παντρευτεί με την Cressida.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ