Οι “άγγελοι” της Victoria Secret στα πρώτα τους βήματα-ΦΩΤΟ

Αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα πρώτα κάστινγκ των «Αγγέλων» της «Victoria’s Secret» είδαν το φως της δημοσιότητας.

Τα διάσημα μοντέλα σε πολύ μικρή ηλικία, κάνοντας τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, αν και στην εφηβεία, ξεχώριζαν από τότε. Τα εν λόγω στιγμιότυπα τραβήχτηκαν την περίοδο μεταξύ 2003 και 2007 και θεωρούνται συλλεκτικά.

Ντούτζεν Κρόες: Σήμερα είναι 29 ετών και μητέρα δυο παιδιών, αλλά στη φωτογραφία είναι μόλις 18

candice.jpg

«Είχε πολλή ζέστη και υγρασία εκείνη τη μέρα. Ίδρωνα ασταμάτητα. Θυμάμαι πως μετά ένιωθα ευγνώμων που ο ιδρώτας δεν φαινόταν στις φώτο» λέει η Ντούτζεν, για το στιγμιότυπο που τραβήχτηκε στις 23 Αυγούστου του 2003, με τον ατζέντη της, να της λέει: «Αυτό το κάστινγκ ή θα διαλύσει ή θα φτιάξει την καριέρα σου». Τελικά αποδείχθηκε πως την βοήθησε πολύ!

candice2.jpg

Η 25χρονη Μπεχάτι Πρίνσλο που είναι παντρεμένη με τον frontman των «Maroon 5», Άνταμ Λεβίν.

behati.jpg

Στην φωτογραφία είναι σε ηλικία μόλις 16 ετών. Όταν θυμάται εκείνη την εποχή, δεν κρύβει πως με το που πάτησε το πόδι της στα γραφεία της «Vogue», είχε πολύ άγχος και καμία ιδέα για την μόδα.

behati2.jpg

Η 23χρονη Σίγκριντ Άγκρεν  με καταγωγή από Σουηδία και Γαλλία, πήρε μέρος στο πρώτο της κάστινγκ σε ηλικία 16 ετών.

sigrid.jpg

«Ήμουν πολύ ντροπαλή όταν μπήκα στα γραφεία της Vogue. Ήμουν ευτυχισμένη. Όλο αυτό ήταν σουρεάλ για μένα».

sigrid2.jpg

Αφού τελείωσε το σχολείο, η Σίγκριντ ξεκίνησε την καριέρα της στις πασαρέλες, ενώ την περασμένη χρονιά έκανε και το ντεμπούτο της στην επίδειξη της «Victoria’s Secret».

You won't believe these VS Angels' first polaroids

Η Αντριάνα Λίμα είπε για τη φωτογραφία της: «Ήμουν νευρική και περήφανη. Σκέφτηκα, πώς ήρθα εδώ; Πώς ένα κορίτσι από μία μικρή πόλη της Βραζιλίας, που φορούσε μπλουζάκια, τζιν σορτς, σαγιονάρες, και έτρεχε γύρω από την παραλία πέρασε τις πόρτες της Vogue; Δεν ξέρω πραγματικά πώς, αλλά ήμουν εκεί και ήταν καταπληκτικό». 

Και τέλος, εδώ είναι η όμορφη Karlie, η οποία μίλησε για την αργοπορία της στο πρώτο της κάστινγκ.

«Έτρεχα γιατί είχα αργήσει. Ήμουν τόσο νευρική. Ήμουν σε ένα ταξί και μίλαγα στο τηλέφωνο με τον ατζέντη μου « Ω, Θεέ μου! Θα καθυστερήσω, θα καθυστερήσω στο ραντεβού μου με την Άννα!». Αν και ήμουν σίγουρη ότι δεν πρόκειται να ανταποκριθεί η Άννα. Αλλά στο μυαλό μου είχα τη σκέψη ότι αυτή είναι μία μέρα που δεν μπορεί να αργήσω. Καθυστέρησα περίπου 15 λεπτά και σκέφτηκα ότι ο κόσμος θα τελειώσει. Αλλά οι υπεύθυνοι αρχισυντάκτες ήταν τόσο καλοί, που δεν νομίζω, ακόμη, ότι το παρατηρήσαν. Ήμουν τόσο νευρική που πίστευα ότι θα ακυρωθεί το ραντεβού πριν καν φτάσω».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ