Ο Βασιλιάς Κάρολος αστειεύεται για το περιστατικό με την πένα και την… διαρροή

Ο Βασιλιάς Κάρολος εκτιμά το καλό χιούμορ. Ο 74χρονος μονάρχης επαίνεσε το «παγκόσμιας φήμης» χιούμορ των Βρετανών την Πέμπτη, ενώ αναφέρθηκε στο ατύχημα του που είχε γίνει viral με την πένα που είχε… διαρροή τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Βασιλιάς Κάρολος: Η επίσκεψή του βασιλικού ζεύγους στη Γαλλία – Το άλμπουμ με τις φωτογραφίες και το… πινγκ-πονγκ

Ο Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα είχαν ένα δείπνο στο Mansion House. Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας, ο Κάρολος επαίνεσε τους Βρετανούς πολίτες για τη χρήση του χιούμορ για να ξεπεράσουν ζητήματα όπως η άνοδος της τεχνητής νοημοσύνης και η κλιματική αλλαγή.

«Το λατρεμένο πηγάδι από το οποίο ακούγεται ο ήχος του γέλιου — το θεραπευτικό πηγάδι γεμάτο με μια αίσθηση χιούμορ που συνοδεύεται από μια αναζωογονητική δόση αυτοειρωνείας. Αυτό το πηγάδι ρέει ελεύθερα σε όλα. Η βρετανική αίσθηση του χιούμορ είναι παγκοσμίως γνωστή», είπε αρχικά.

«Δεν είναι αυτό που κάνουμε. Αυτό που είμαστε. Η ικανότητά μας να γελάμε με τον εαυτό μας είναι ένα από τα μεγάλα εθνικά μας χαρακτηριστικά. Εξίσου καλά, μπορείτε να πείτε, λαμβάνοντας υπόψη ορισμένες από τις αντιξοότητες που αντιμετώπισα με τα απογοητευτικά αποτυχημένα περιστατικά με πένες τον περασμένο χρόνο», πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Αναφέρθηκε στο περιστατικό του 2022 όπου απογοητεύτηκε από το στυλό που έσταζε με μελάνι στα χέρια του σε μια τελετή υπογραφής στη Βόρεια Ιρλανδία. Εκτός αυτού έγραψε λάθος ημερομηνία στο έγγραφο.

«Είναι 12 Σεπτεμβρίου;» η βασιλική του μεγαλειότητα ρώτησε έναν βοηθό τότε, παρά το ότι το ημερολόγιο με την ημερομηνία ήταν ακριβώς μπροστά του.

«Θεέ μου, έβαλα λάθος ημερομηνία», είπε αφού του είπαν ότι ήταν η 13η. Ο Κάρολος τότε εκνευρίστηκε για το στυλό που είχε διαρροή.

«Θεέ μου, το μισώ αυτό», σχολίασε, αφού έδωσε τον χαλασμένο στυλό στη γυναίκα του.

«Δεν αντέχω αυτό το πράγμα που τρέχει! Κάθε φορά συμβαίνει αυτό», είπε ο Κάρολος σε έναν βοηθό καθώς αυτός και η γυναίκα του προσπαθούσαν να καθαρίσουν το χάος. Η χιουμοριστική στιγμή έγινε αμέσως viral.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ