Ο Τom Cruise προσγειώθηκε με ελικόπτερο στον κήπο οικογένειας

Έκπληκτη έμεινε μία οικογένεια όταν είδε ελικόπτερο με τον Tom Cruise να προσγειώνεται στον κήπο της.

Το αεροδρόμιο της περιοχής στο Κόβεντρι ήταν κλειστό και έτσι το ελικόπτερο που μετέφερε τον Χολιγουντιανό σταρ προσγειώθηκε στον κήπο της οικογένειας, στην κομητεία Γουόργουικσιρ στη Βρετανία.

Τομ Κρουζ ελικόπτερο

O Tom Cruise, που βρίσκεται στη χώρα για τα γυρίσματα της τελευταίας ταινίας “Επικίνδυνη Αποστολή”, προσγειώθηκε στον κήπο της Άλισον Γουέμπ.

Η οικογένεια είχε ενημερωθεί πως  ένας ανώνυμος VIP χρειαζόταν χώρο να προσγειωθεί καθώς το κοντινό αεροδρόμιο ήταν κλειστό, αλλά σίγουρα δεν είχε φανταστεί ότι θα έβρισκε στην αυλή της τον σουπερστάρ του Χόλιγουντ.

Cruise

Τομ Κρουζ ελικόπτερο

Ο Cruise πόζαρε για φωτογραφίες ενώ προσέφερε μία βόλτα με το ελικόπτερο στα παιδιά της Άλισον και τα παιδιά του συντρόφου της. Τα γυρίσματα της ταινίας συνεχίζονται στο εμπορικό κέντρο του Μπίρμινγχαμ.

Σε απομόνωση ο Tom Cruise 

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και πάλι καθώς τον Ιούνιο ο Tom Cruise έμεινε σε απομόνωση για δύο εβδομάδες έπειτα από επαφή με συντελεστές που βρέθηκαν θετικοί στον ιό. Ο ηθοποιός είχε γυρίσματα με χορευτές που αργότερα βγήκαν θετικοί στην Covid-19.

Τα γυρίσματα της ταινίας «Επικίνδυνη Αποστολή 7», που πραγματοποιούνται στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουν σταματήσει και ολόκληρο το κινηματογραφικό συνεργείο των 60 ατόμων βρίσκεται σε καραντίνα.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι χορεύτριες φέρεται να “βρίσκονταν σε μικρή απόσταση με τον Τομ Κρουζ κατά τη διάρκεια του γυρίσματος. Επίσης δέκα μέλη του συνεργείου έχουν βγει θετικά”.

Εκπρόσωπος της παραγωγής για τις Paramount και Skydance επιβεβαίωσε ότι τα γυρίσματα αναστέλλονται έως τις 14 Ιουνίου, σύμφωνα με το THR, χωρίς ωστόσο να διευκρινίζεται ο ακριβής αριθμός των ατόμων της παραγωγής, τα οποία βρέθηκαν θετικά στον κορονοϊό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ