Ο πρίγκιπας Τζορτζ ξέρει ήδη ότι θα γίνει βασιλιάς — Έτσι το έμαθε

Δεν είναι εύκολο να είσαι βασιλιάς ή πρίγκιπας σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ. Σίγουρα θα το επιβεβαίωνε και ο πρίγκιπας Χάρι, ο οποίος επέλεξε να αποσυρθεί από ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο του με την Μέγκαν Μαρκλ. Ο μεγαλύτερος γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον, ο πρίγκιπας Τζορτζ, 9 ετών, είναι ο επόμενος στη σειρά για τον θρόνο μετά τον πατέρα του.

Πρίγκιπας Τζορτζ: Η ασυνήθιστη αγγαρεία που του ανέθεσαν οι γονείς του

Αλλά σε τόσο μικρή ηλικία, γνωρίζει πραγματικά τα βασιλικά του καθήκοντα; Το 2021, ο βασιλικός βιογράφος Robert Lacey έγραψε στο βιβλίο του «Battle of Brothers» ότι ο Τζορτζ φέρεται να έμαθε για τον μελλοντικό του ρόλο το καλοκαίρι του 2020, γύρω στα έβδομα γενέθλιά του, σύμφωνα με την Daily Mail .

Και, σύμφωνα με μερικές πηγές στο παλάτι, το ζευγάρι αυτή τη στιγμή «ενημερώνει» τον Τζορτζ για τα μελλοντικά του καθήκοντα «με τον καλύτερο τρόπο που μπορούν», φροντίζοντας να μην είναι «πολύ βαρύ» για τον 9χρονο.

Στα χνάρια του πατέρα του ο πρίγκιπας Τζορτζ – Viral οι αντιδράσεις του στο γήπεδο

«Είναι μια τεράστια πράξη εξισορρόπησης», αποκάλυψε πρόσφατα στο People ένας από τους γνώστες του παλατιού. «Ο Ουίλιαμ και η Κέιτ κάνουν το σωστό, προστατεύοντάς τον έτσι ώστε να έχει όσο το δυνατόν πιο φυσιολογική παιδική ηλικία, αλλά επίσης γνωρίζει σιγά σιγά τα καθήκοντα του, ως μελλοντικού μονάρχη».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι γονείς του θέλουν να μπορούν να δώσουν στα παιδιά τους όσο το δυνατόν, μια φυσιολογική παιδική ηλικία, η οποία περιλαμβάνει «παιχνίδι σε εξωτερικούς χώρους, πειραματισμούς στην κουζίνα και επίσκεψη στο ζαχαροπλαστείο». Η πηγή ισχυρίστηκε επίσης: «Αποκτά εμπειρία από πρώτο χέρι για το πώς είναι να είσαι βασιλιάς και μονάρχης και παράλληλα ζει και ως ένα κανονικό αγόρι».

Πρίγκιπας Χάρι: Η σύγκρουση με τον Ουίλιαμ – «Η Σάρλοτ και ο Λούις θα καταλήξουν «ρεζέρβα» του Τζορτζ»
πρίγκιπας Τζορτζ
Φωτογραφία: ΑΡ

Τα τελευταία χρόνια, ο πρίγκιπας Τζορτζ έχει συμπεριληφθεί σε όλο και περισσότερες βασιλικές εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένης της στέψης του παππού του, Βασιλιά Καρόλου, τον Μάιο.

Κατά τη διάρκεια του ιστορικού γεγονότος, ο πρίγκιπας Τζορτζ έπαιξε βασικό ρόλο ως Page Boy, ο οποίος είχε τη δουλειά να φροντίσει ο βασιλιάς να μην σκοντάψει πάνω από τη μακριά, βαριά ρόμπα καθώς περπατούσε στο διάδρομο στον Καθεδρικό Ναό του Γουέστμινστερ. Φορούσε επίσης ένα μικρό σπαθί για να προστατεύσει τον βασιλιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ