Στα χνάρια του πατέρα του ο πρίγκιπας Τζορτζ – Viral οι αντιδράσεις του στο γήπεδο

Έκλεψε τα βλέμματα ο πρίγκιπας Τζορτζ, στην Βρετανία, καθώς πήγε με τον πατέρα του, διάδοχο του βρετανικού θρόνου, Πρίγκιπα Ουίλιαμ να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του Άστον Βίλα, και το έκανε με πάθος.

Το μήλο κάτω από τη μηλιά. Η παροιμία επιβεβαιώνεται και στο πώς ζουν τα έντονα συναισθήματα του γηπέδου πατέρας και γιος, ασχέτως αν κατοικοεδρεύουν στα VIP.

 

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ως γνωστόν είναι φανατικός οπαδός της Βίλα και είναι προφανές ότι έχει φροντίσει να μην έχει προβλήματα στο σπίτι. Εμφύσησε την αγάπη του για την Άστον Βίλα και στον γιο του και πάνε μαζί στο γήπεδο. Την τελευταία φορά παρακολούθησαν τον αγώνα με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Villa Park.

Και όπως φάνηκε ήταν και γουρλήδες, αφού η αγαπημένη τους ομάδα κέρδισε τον αγώνα για την Πρέμιερ Λιγκ με 2-0.


Ο μικρός πρίγκιπας είναι μόλις εννέα ετών, αλλά έδειξε ότι μπορεί να φανατίζεται και να παρακολουθεί τη ροή του αγώνα όχι μόνο με το ίδιο πάθος με τον πατέρα του, αλλά και με τις ίδιες κινήσεις, την ώρα που η Άστον Βίλα έχασε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ. Πατέρας και γιος όμως πανηγύρισαν έξαλλα όταν μπήκε το πρώτο γιο του αγώνα.

Ο πρίγκιπας Τζορτζ κυριεύτηκε από ποδοσφαιρικό πυρετό, παρακολουθώντας τα αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ και μιλώντας με τον πατέρα του. Πατέρας και γιος ήταν ντυμένοι σχεδόν στα ίδια χρώματα. Φορούσαν γαλάζιο πουκάμισο και οι δύο. Του μικρού ήταν ριγέ και το είχε συνδυάσει με μαύρο τζάμπερ και μπλε παντελόνι. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας φόρεσε σκούρο μπλε τζάμπερ με ανοιχτό λαιμό για γαλάζιο πουκάμισο με μπλε παντελόνι.

Αλλά σε μια φωτογραφία του πατέρα και του γιου στην πλευρά του γηπέδου πριν από την έναρξη του αγώνα, ο νεαρός πρίγκιπας φαινόταν να κρατά ένα κασκόλ της Άστον Βίλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ