Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ γιορτάζουν – ΦΩΤΟ

Τι κι αν πολλά δημοσιεύματα τους θέλουν να περνάνε κρίση στο γάμο τους που μετράει 17 ολόκληρα χρόνια, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια βρήκαν τον καλύτερο τρόπο για να κλείσουν τα στόματα.

Το ζευγάρι που σήμερα έχει επέτειο γάμου μοιράστηκε αυτή την όμορφη στιγμή με τους followers του στο Instagram και αντάλλαξε δημόσια πολύ τρυφερά λόγια.

Ο άσσος του ποδοσφαίρου δημοσίευσε μία φωτογραφία από το γάμο τους στην οποία και οι δύο είναι αγνώριστοι, γράφοντας στη λεζάντα:

 

Πριν  από 17 χρόνια συνέβη αυτό… Ήμουν τυχερός να συναντήσω κάποια που είχε την ίδια πορεία και ήθελε να ίδια πράγματα με εμένα στη ζωή. Δημιουργήσαμε μαζί τέσσερα υπέροχα παιδιά που δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη μητέρα γι’ αυτά. Χρόνια μας πολλά! Σε αγαπώ».

 

 Λίγο μετά ήρθε και η απάντηση της πρώην τραγουδίστριας η οποία «ανεβάζοντας» και εκείνη μία φωτογραφία από το γάμο τους, έγραψε:

«Αισθάνομαι ότι έχω πάρει τόση αγάπη και ευλογημένη. Ο καλύτερος μου φίλος, η αγάπη μου. Ο καλύτερος άνθρωπος που με εμπνέει κάθε ημέρα. Ευτυχισμένη επέτειος στον καλύτερο σύζυγο και μπαμπά του κόσμου».

 

Πηγή star.gr

Διαβάστε επίσης:

Ελληνίδα ηθοποιός ξύρισε το κεφάλι της – ΦΩΤΟ

Ο Mr.Big στην Κρήτη – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ