Ο Μικρούτσικος και το «σύνδρομο Βάρναλη»: «Αν δεν δεις μία όμορφη γυναίκα να φλερτάρεις…»

Ο γνωστός δημοσιογράφος Ανδρέας Μικρούτσικος μίλησε στην ψυχαγωγική εκπομπή «Δύο στη 1» της ΕΡΤ για το μέλλον του στην τηλεόραση και δήλωσε γοητευμένος από την Ζωή Κρονάκη.

Ο κ. Μικρούτσικος ως καλεσμένος στην εκπομπή έκανε αρκετά κομπλιμέντα στην παρουσιάστρια της ΕΡΤ, λέγοντας της πως «σε βλέπω από το μόνιτορ και είσαι μία πολύ ωραία γυναίκα», ενώ πρόσθεσε πως την βρίσκει πολύ γοητευτική, σχολίασε πως έχει πολύ ωραίο λόγο, και αστειευόμενος της πρότεινε του χρόνου σε περίπτωση που κουραστεί… να βρεθούν σε μία εκπομπή μαζί.

Συγκεκριμένα της είπε: «Μου αρκεί να σε βλέπω και ας είμαι και τρίτος…».

Προς το τέλος της εκπομπής, ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε λόγο για το σύνδρομο «Βάρναλη», όπου μεταξύ άλλων ανέφερε πως ο Βάρναλης στα γηρατειά του έμενε σε μία περιοχή με ανηφόρα, και για να την ανέβει περίμενε πάντα μία ωραία γυναίκα, και στη συνέχεια την ανέβαινε σαν… τζόβενο.

«Με το σύνδρομο “Βάρναλη” λοιπόν, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πρόσκληση. Πέρασα καταπληκτικά και το οφείλω και στους δυο σας. Μπορεί ο Δημήτρης Γιαγτζόγλου να είναι παλιός γνώριμος του ΣΚΑΙ, αλλά αν δεν δεις και μία όμορφη γυναίκα να φλερτάρεις…».

Η κα Κρονάκη από την πλευρά της δέχτηκε τα κομπλιμέντα του κ. Μικρούτσικου και αντιμετώπισε την κατάσταση χιουμοριστικά.

Ερωτηθείς εάν θα βρίσκεται σε κάποια εκπομπή του χρόνου, ο ίδιος απάντησε θετικά, και ανέφερε πως έκανε πλάκα στους συνεργάτες του την τελευταία εβδομάδα ότι θα πάει αλλού. «Θα είμαι και του χρόνου για πολύ συγκεκριμένο λόγο. Πέρα από ότι δεν κακοπερνάω, είμαι και υποχρεωμένος σε έναν άνθρωπο ο οποίος με βοήθησε σε πολύ δύσκολη στιγμή, οπότε αρκετές φορές όταν μου πει “Ανδρέα, πρέπει να γίνει αυτό”, τότε το “πρέπει” εγώ το βλέπω φωταγωγημένο».

Παράλληλα, ανέφερε πως δεν γνωρίζει εάν θα είναι στο Fame Story, εάν δεν γίνει με τους όρους που ο ίδιος ξέρει. «Θέλω ανθρώπους με ταλέντο στο τραγούδι, δεν πρόκειται για ένα show, αλλά για εγκλεισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ