Ντορέττα Παπαδημητρίου: Παραδέχεται πως όταν είναι ερωτευμένη μπορεί να…κινήσει βουνά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για το «Game of chefs» που παρουσιάζει στον ΑΝΤ1.

Της Κορύνας Μανταγάρη

Αυτή τη σεζόν η Ντορέττα Παπαδημητρίου εισβάλλει στην κουζίνα του «Game of chefs» και με το ταμπεραμέντο της ρίχνει το δικό της αλατοπίπερο στο σόου μαγειρικής. «Μέσα στο καλοκαίρι ο ΑΝΤ1 μού πρότεινε το project. Μου άρεσε πολύ η ιδέα εξαρχής, γιατί ήξερα ότι είναι ένα παιχνίδι μαγειρικής που δεν μοιάζει με άλλα.

Μου άρεσαν πολύ οι επιλογές των σεφ, είναι άνθρωποι που, πραγματικά, στη δουλειά τους είναι κορυφή. Ηταν και κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Γενικά, μου αρέσει να κάνω καινούργια πράγματα, το έχω αποδείξει στην πορεία μου, οπότε δεν ήταν πολύ δύσκολο να αποφασίσω αν θέλω να το κάνω.

Ξέρω να μαγειρεύω, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορώ να μαγειρέψω στο επίπεδο που ψάχνουν οι σεφ μας στο παιχνίδι. Πιστεύω πως, μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, θα ξέρω να μαγειρεύω καλύτερα», λέει η ηθοποιός στη Realnews.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια αποκαλύπτει στους αναγνώστες της «R» τον ιδιαίτερο ρόλο που έχει στο παιχνίδι μαγειρικής του ΑΝΤ1: «Είμαι κοντά στους παίκτες, για να τους στηρίξω ψυχολογικά στο άγχος που ενδεχομένως έχουν, αφού συμμετέχουν σε έναν διαγωνισμό, να τους εξηγώ ποιες είναι οι διαδικασίες κάθε φορά, γιατί υπάρχουν στάδια κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, να ενημερώνω και τους σεφ για πράγματα που δεν θα γνωρίζουν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και θα τα μαθαίνουν από εμένα για το τι ακριβώς πρέπει να μαγειρέψει η ομάδα τους και με ποιον τρόπο.

Δυστυχώς, είμαι στην άβολη θέση να ανακοινώνω τον άνθρωπο που κάθε φορά θα αποχωρεί όταν θα ξεκινήσουν τα battles, μέχρι να μείνει ο μεγάλος νικητής. Η ανακοίνωση της απο-
χώρησης είναι μια δύσκολη στιγμή και για τους παίκτες, αλλά και για τους κριτές.

Ετσι όπως είναι η δομή του παιχνιδιού, υπάρχει περίπτωση οι κριτές να έχουν ψηφίσει να αποχωρήσει κάποιος από τη δική τους ομάδα χωρίς να το γνωρίζουν, γιατί η δοκιμή των πιάτων γίνεται και στα battles στα τυφλά.

Η αποχώρηση είναι μια δύσκολη στιγμή για όλους», λέει λίγο μετά την πρεμιέρα της, και συμπληρώνει: «Το κομμάτι της παρουσίασης μου δίνει την ελευθερία να αυτοσχεδιάζω και να κάνω πράγματα διαφορετικά. Αυτό που έκανε τη διαφορά σε αυτό το παιχνίδι, νομίζω από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, είναι τα blind auditions.

Η επιλογή των πιάτων γίνεται στα τυφλά, οι κριτές μας δεν ξέρουν ποιος έχει μαγειρέψει το πιάτο που έρχεται μπροστά τους. Αυτό το στοιχείο αλλάζει κάθε στάδιο και δίνει μια τελείως διαφορετική διάσταση στην εξέλιξη».

Ο έρωτας περνά από το στομάχι

Σε ό,τι αφορά τον έρωτα, η Ντορέττα ξεκαθαρίζει ότι είναι ένα κεφάλαιο που δεν έχει κλείσει για εκείνη.

«Κανείς δεν θέλει να ζει μόνος του και, αν μου προκύψει κάτι τέτοιο, με μεγάλη μου χαρά… Αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθεί. Ο έρωτας είναι κινητήριος δύναμη. Υπό την επήρεια του έρωτα, πραγματικά αισθάνεσαι ότι μπορείς να μετακινήσεις βουνά. Είναι πολύ σημαντικός.

Εγώ είμαι πολύ δοτικό άτομο όταν βρίσκομαι σε ανάλογη κατάσταση», λέει χαμογελώντας και παραδέχεται ότι ο έρωτας περνά από το στομάχι: «Σίγουρα ένα ωραίο δείπνο στην αρχή μιας γνωριμίας είναι ένας ωραίος τρόπος να σπάσει ο πάγος».

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Reallife

Ντορέττα Παπαδημητρίου - Reallife

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ