Νίκος Κουκάς: Τι κάνει σήμερα ο «Γεράσιμος» από το «Μαύρο Ρόδο»;

Η ερμηνεία του την περασμένη σεζόν στην τηλεοπτική σειρά του Mega  “Μαύρο Ρόδο” έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και ο ίδιος κατάφερε να ξεχωρίσει.

Νάντια Ρηγάτου

Ο Νίκος Κουκάς είναι νέος, ωραίος, ταλαντούχος και πολλά υποσχόμενος ηθοποιός. Ο ρόλος του στο «Μαύρο ρόδο» την περσινή χρονιά του έφερε αρκετές τηλεοπτικές προτάσεις εκείνος όμως φέτος προτίμησε να αφιερωθεί στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε θεατρικά στην παράταση “Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια Λεμόνια ” που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά με επιτυχία στο Θέατρο 104. Το έργο του Σαμ Στάινερ, σκηνοθετεί η Βαρβάρα Νταλιάνη και ο Νίκος Κουκάς μοιράζεται τη σκηνή με την Λίνα Πάτσιου.

Παράλληλα κάνει πρόβες για την παράσταση «Παλινωδία» που θα ανέβει στο θέατρο Φούρνος. Πρόκειται για μία ανάγνωση του μύθου του Ορφέα και της Ευρυδίκης, σε σκηνοθεσία πάλι της Βαρβάρας Νταλιάνη.

Νωρίτερα όμως θα τον δούμε κινηματογραφικά στην ταινία της Μαρίας Ντούζα «Άκουσέ με» που βγαίνει στους κινηματογράφους στις 29 Φεβρουαρίου.

Τέλος, σπουδαία θα είναι και η συμμετοχή του στην πολυαναμενόμενη ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Καποδίστριας” τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ