Νίκος Φλωρινιώτης: Συντετριμμένη η μητέρα του στο μνημόσυνό του – «Είναι μεγάλος ο πόνος, δεν περνάει»

Την Κυριακή (17/3) τελέστηκε το μνημόσυνο για τους τρεις μήνες από τον θάνατο του Νίκου Φλωρινιώτη. Συντετριμμένες ήταν η μητέρα του τραγουδιστή, Μάχη και η αδελφή του Άννα. Υπενθυμίζεται ότι ο Νίκος Φλωρινιώτης έφυγε από την ζωή τον Δεκέμβριο, σε ηλικία μόλις 39 ετών, έπειτα από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Μάχη και η Άννα Φλωρινιώτη μίλησαν στις τηλεοπτικές κάμερες. Η μητέρα του Νίκου Φλωρινιώτη είπε: «Είναι μεγάλος ο πόνος, δεν περνάει. Καταρχάς εγώ δεν έχω πιστέψει ακόμη τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να το πιστέψω, είναι πάρα πολύ σκληρό. Δεν ξεπερνιέται, δεν ξεπερνιέται ποτέ. Έχω εξαίρετα παιδιά. Ευχαριστώ τον Θεό που μου έχει χαρίσει αυτά τα παιδιά. Αλλά ο Νικόλας ήταν το κάτι άλλο».

«Είναι μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν τα περάσαμε τώρα μόνο, έχουμε καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις.

Γιατί από την αρχή και της αρρώστιας του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία, έχουμε τραβήξει μεγάλο Γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον», ανέφερε η Άννα Φλωρινιώτη.

Ακόμα η Άννα Φλωρινιώτη εξήγησε ότι: «Θα κινηθούμε νομικά εναντίον του γιατρού. Δεν έγινε κάτι επίτηδες εννοείται, ήταν αμέλεια, αλλά εγώ αυτή την αμέλεια θα την τιμωρήσω με όποιο τρόπο βρω».

«Θα κινηθούμε νομικά για παραδειγματισμό, να μην τον κάνουν σε κάποιον άλλο άνθρωπο. Πρέπει να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού μου», τόνισε η Μάχη Φλωρινιώτη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ