Γιάννα Νταρίλη: Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά, είχα όνειρο να κάνω οικογένεια

Στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη έδωσε συνέντευξη η Γιάννα Νταρίλη. Η γνωστή γυμνάστρια κατά την διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν έκανε παιδιά, αλλά και στον θάνατο του Γιώργου Λουκανίδη.

Μεταξύ άλλων, η Γιάννα Νταρίλη είπε: «Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή με θέμα την υγεία. Δεν είδα ποτέ τον εαυτό ως την ωραία του σχολείου. Η Ελένη Μενεγάκη είναι η βασίλισσα της τηλεόρασης. Είμαι η γυναίκα νοικοκυρά και μου αρέσει να μαγειρεύω. Σε κανέναν δεν αρέσει να σφουγγαρίζει και να σιδερώνει».

Μιλώντας για τον Γιώργο Λουκανίδη ανέφερε: «Ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί. Ήταν αδελφός, ήταν φίλος, ένας ευαίσθητος άνθρωπος. Ήταν κάτι ξαφνικό και ήταν μεγάλη αδικία που τον χάσαμε σε τόσο μικρή ηλικία».

«Δεν αποδέχομαι τον όρο του sex symbol, δεν βλέπω έτσι τον εαυτό μου. Δεν έτυχε να αποκτήσω παιδιά, είχα όνειρο να κάνω οικογένεια. Τα πιο κολακευτικά σχόλια τα δεχόμουν για τα πόδια μου, τότε με αποκαλούσαν «το κορμί». Δε θα ξεχάσω την στιγμή που παρουσίασα τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας», εξήγησε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ