Νίκος Φλωρινιώτης: Οι πρώτες δηλώσεις μέσα από το νοσοκομείο – «Ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά»

Στο νοσοκομείο βρίσκεται ο Νίκος Φλωρινιώτης, γιος του αείμνηστου Γιάννη Φλωρινιώτη, δίνοντας με θάρρος την δική του «μάχη» με τον καρκίνο. Ο ίδιος αν και καταβεβλημένος από τις εξετάσεις και την θεραπεία δε χάνει την πίστη του και πιστεύει πως στο τέλος θα πάνε όλα καλά.

Ο Νίκος Φλωρινιώτης μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha, λέγοντας μεταξύ άλλων πως, «είμαι στο νοσοκομείο, ήρθα να κάνω επαναληπτικές εξετάσεις. Σίγουρα θα κάτσω και 1-2 μέρες να με παρακολουθούν για να δουν πως πάει η καινούργια θεραπεία. Πρώτα ο Θεός πιστεύω να πάνε όλα καλά. Είμαι λίγο καταβεβλημένος γιατί έκανα μία εξέταση, η οποία με πείραξε λίγο. Είχα αρκετούς πόνους, έκανα εμετούς. Πιστεύω όμως ότι όλα θα πάνε καλά. Έχω πολύ θετική σκέψη και πιστεύω ότι ο πατέρας μου με προσέχει από εκεί ψηλά».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Κώστα Χαρδαβέλα, ο οποίος ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που κάλεσαν τον Νίκο Φλωρινιώτη, όταν πρωτοέμαθαν το γεγονός. «Ήθελε να μου δώσει κουράγιο γιατί το έχει περάσει και αυτός στη ζωή του και ξέρει πόσο ανάγκη έχουν να δίνεις συμπαράσταση στους ανθρώπους που έχουν περάσει κάτι παρόμοιο» πρόσθεσε, ακόμα, ο Νίκος Φλωρινιώτης μέσα από το νοσοκομείο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ