Νέιθαν Τόμας: Πατέρας έγινε ο πρωταγωνιστής της σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά» – «Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες»

Ο Νέιθαν Τόμας, πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά», έγινε για πρώτη φορά πατέρας και περιγράφει στην «R» τα συναισθήματά του, αλλά και το πόσο έτοιμοι είναι εκείνος και η σύζυγός του Ελεάνα για τις εκπλήξεις που τους επιφυλάσσει η ζωή.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ – ΠΗΓΗ: Realnews

Το ταξίδι της ζωής του Νέιθαν Τόμας είναι άκρως ενδιαφέρον. Ο Ελληνοβρετανός πρωταγωνιστής της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 «Μετά τη φωτιά», μόλις έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο και έχει πολλά να πει. Ως Αλέξανδρος Βενιέρης, έχει αφήσει ήδη το στίγμα του. Βέβαια, είχε ήδη ξεχωρίσει με τη συμμετοχή του στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» της Μιμής Ντενίση, ενώ στο εξωτερικό έχει κάνει αρκετά βήματα στην υποκριτική, καθώς συμμετείχε στην αμερικανική δραματική σειρά «The Royals», που προβλήθηκε από το Netflix. Ο Ν. Τόμας έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς και αυτό ήταν το ομορφότερο δώρο που του έκανε η σύζυγός του λίγο πριν από τον ερχομό του 2024. «Είμαστε χαζομπαμπάς και χαζομαμά και αυτό ήταν το καλύτερο δώρο που θα μπορούσε να μας κάνει η γυναίκα μου για τα Χριστούγεννα», λέει.

Η κόρη του ηθοποιού και της δασκάλας αγγλικών, Ελεάνας, ήρθε στον κόσμο στις 26 Νοεμβρίου. «Ενώ σχεδιάζαμε να μείνουμε δύο χρόνια στην Ταϊλάνδη, η σύζυγός μου έμεινε έγκυος στους έξι μήνες και τελικά γυρίσαμε, κυρίως γιατί εκείνη χρειαζόταν στήριξη», δηλώνει ο Ν. Τόμας στη Realnews και συμπληρώνει: «Ακόμη δεν έχουμε καταλήξει στο όνομα. Υπάρχουν δύο-τρεις επιλογές, αλλά η σύζυγός μου θα αποφασίσει».

Πρώτες ημέρες στο σπίτι

«Οι πρώτες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες. Ηταν αυτό το σοκ που ξυπνούσαμε ανά μία-μιάμιση ώρα… Τώρα έχουμε φτάσει στο δίωρο τρίωρο. Δόξα τω Θεώ, είναι ήσυχη, θα κλάψει λίγο όταν ξυπνήσει ή όταν πεινάσει. Είναι το κλασικό “μαμ, κακά και νάνι”! Η καλύτερη ηλικία», περιγράφει ο γνωστός ηθοποιός. «Βέβαια βοηθάω Αλίμονο! Εννέα ολόκληρους μήνες κυοφορούσε το παιδί μας. Δεν γίνεται να μη βοηθήσω. Και είναι και χαρά μου. Είναι άλλη αίσθηση, άλλο πράγμα». Οσο για τις ομοιότητες, ο ίδιος είναι κάθετος: «Τα χαρακτηριστικά τα έχει πάρει κυρίως από τη μητέρα της. Λίγο πιο σχιστά ματάκια, τα αυτάκια, τη μυτούλα. Τα χείλη ίσως έχει τα δικά μου, θα δείξει. Περιμένουμε… Είναι νωρίς ακόμη».

Ο Ν. Τόμας γεννήθηκε στην Αγγλία. Οταν ήταν τριών χρόνων, οι γονείς του μετακόμισαν στην Ελλάδα. Εκείνος επέστρεψε στο Λονδίνο και έζησε εκεί τα τελευταία 12 χρόνια, πριν φύγει με τη σύζυγό του για την Ταϊλάνδη. «Η Ελεάνα έχει γεννηθεί στο Κονγκό, αλλά η μητέρα της είναι από τη Ρουάντα. Εμείς γνωριστήκαμε στην Ελλάδα μέσω κοινού φίλου μας και από τότε είμαστε αχώριστοι. Παντρευτήκαμε στο Λονδίνο και μετά πήγαμε στην Ταϊλάνδη, όπου μείναμε έξι μήνες. Τώρα, με την μπέμπα, θα μείνουμε προς το παρόν στην Ελλάδα, αλλά ποτέ δεν ξέρεις πώς τα φέρνει η ζωή. Στόχος είναι τα πρώτα χρόνια της μικρής να είμαστε εδώ. Εξαρτάται πώς θα πάνε τα πράγματα και οι δουλειές μας. Τα δεχόμαστε όπως μας τα φέρνει η ζωή, μέρα με τη μέρα». Ενα ακόμη κοινό που έχει το ζευγάρι είναι τα ταξίδια. «Σίγουρα θα συνεχίσουμε να ταξιδεύουμε. Αυτό είναι ευχαρίστηση, αλλά μας ανοίγει και το μυαλό. Γνωρίζουμε νέους πολιτισμούς, νέες κουλτούρες. Πάντα μας άρεσε να γνωρίζουμε ανθρώπους από διαφορετικούς πολιτισμούς. Είναι όπως διαβάζεις ένα βιβλίο και, αντί να κολλάς σε μια σελίδα, συνεχίζεις. Διαβάζεις και παρακάτω και μαθαίνεις ακόμα περισσότερα. Ετσι το έχουμε συνδέσει με τα ταξίδια».

Το τηλεοπτικό love story που έγινε πραγματικότητα

Πριν από τον πρώτο του πρωταγωνιστικό ρόλο στη μικρή οθόνη, ο Ν. Τόμας είχε κάνει ένα ακόμη πέρασμα από την τηλεόραση, που τον σημάδεψε για μια ζωή: «Είχα έναν ρόλο πολύ παλιότερα στη σειρά του Γιώργου Πανόπουλου “Ο πόλεμος των άστρων”, σε ένα επεισόδιο στο οποίο η ιστορία αφορούσε έναν Κριό και έναν Ζυγό. Το σκέφτομαι πολλές φορές και γελάω, γιατί εγώ είμαι Κριός και η γυναίκα μου Ζυγός. Τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ