Βασίλης Καρράς: Το Κοκκινοχώρι Καβάλας θρηνεί τον «άρχοντα της πίστας» – Κλίμα οδύνης στο τελευταίο αντίο

Κλίμα οδύνης επικρατεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, τη γενέτειρα του Βασίλη Καρρά, τον τόπο που ο ίδιος επέλεξε να γίνει και η τελευταία του κατοικία.

Βασίλης Καρράς: «Βλακείες λένε, δεν πεθαίνω έτσι εύκολα» – Ο Κοκλώνης αποκάλυψε τον ανατριχιαστικό τους διάλογο

Βουρκωμένοι κάτοικοι του χωριού, συγγενείς, φίλοι αλλά και θαυμαστές του μεγάλου λαϊκού τραγουδιστή, κατακλύζουν ήδη από νωρίς τον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου για να παραστούν στο Τρισάγιο και στην ταφή του, στις 12.00, όπως μεταδίδει το thesstoday.gr.

Ο ίδιος είχε εκφράσει την επιθυμία του να ταφεί στο χωριό του, ενημερώνοντας μάλιστα τον πρόεδρο της κοινότητας και φίλο του, Χρήστο Διαμαντίδη, να ετοιμάσει τον δρόμο προς το νεκροταφείο, όταν ένιωθε πως ήταν έτοιμος να φύγει.

Βασίλης Καρράς: Με «Νύχτα ξελογιάστρα» το ξεχωριστό «αντίο» της μπάντας του – Ράγισαν καρδιές στην Θεσσαλονίκη

Εχθές, η Θεσσαλονίκη τίμησε την μνήμη του στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας όπου τέθηκε η σορός του σε πολύωρο λαϊκό προσκύνημα. Το “παρών” έδωσαν παλιοί και νέοι καλλιτέχνες, όπως η Άντζελα Δημητρίου κι ο Κωνσταντίνος Αργυρός, πολιτικά πρόσωπα, ανάμεσά τους ο κουμπάρος του Αχιλλέας Μπέος αλλά και ο Σταύρος Καλαφάτης αλλά και χιλιάδες θαυμαστές του που τον ένιωθαν δικό τους άνθρωπο, μέσα από τη μουσική του.

Βασίλης Καρράς: «Όταν έσπασε το άβατο των τραγουδιστών πέταγαν πέτρες στο σπίτι του, αλλά δεν μάσησε» – Άγνωστες στιγμές πίσω από τα φώτα

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ