Νέα παράταση για την παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη: «Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νάνα Μούσχουρη»

Ο θεατρικός μονόλογος του Νταβίντ Λελαί-Ελό, σε ερμηνεία του Μάνου Καρατζογιάννη συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στο θέατρο Σταθμός.

Νάντια Ρηγάτου

Η παράσταση «Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Νάνα Μούσχουρη» αγκαλιάστηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή.

Η προσέλευση του κόσμου που δείχνει να ξεχωρίζει την αληθινή, τρυφερή ιστορία του αγοριού που καθορίστηκε από την σπουδαία Νάνα Μούσχουρη, φέρνει νέα παράταση και έτσι η αυλαία για τον Μάνο Καρατζογιάννη θα ανοίγει κάθε Τετάρτη στις 21:15 στο θέατρο Σταθμός.

Πριν λίγες μέρες οι συντελεστές υποδέχτηκαν τον συγγραφέα του έργου, Νταβίντ Λελαί-Ελό καθώς και την Νάνα Μούσχουρη.

Η μεγάλη κυρία του τραγουδιού, μάλιστα, απευθύνθηκε στην πλατεία λέγοντας: «Σημασία έχει να μπορέσει ο καθένας να βρει την προσωπική του αλήθεια. Κι αυτό κατάφερε να πετύχει ο Νταβίντ γράφοντας όλες τις περιπέτειες που είχε ως νέος. Όπως και ο καθένας μας, είναι η προσωπικότητά μας που μας κάνει να υπάρξουμε, όπως εγώ υπάρχω με το τραγούδι κι άλλοι με το θέατρο. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί νιώθω την ευθύνη που έχω απέναντί σας, απέναντι στα παιδιά και στους νέους, πόσο μάλιστα όταν καλλιτέχνες μού κάνουν ένα τόσο σπουδαίο δώρο σαν κι αυτό.Ευχαριστώ πολύ την ελληνική ομάδα».

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Ο Μιλού, ένας Γάλλος που μεγαλώνει σε μια επαρχιακή πόλη τη δεκαετία του ’80, ανέκαθεν διέφερε από τους συνομηλίκους του. Στα δεκατέσσερα, ακούγοντας στην τηλεόραση τη φωνή της Νάνας Μούσχουρη αποφασίζει: «Θα γίνω Νάνα Μούσχουρη!».

Η διάσημη τραγουδίστρια, που μεσουρανεί στη Γαλλία εκείνη την εποχή, γίνεται το ίνδαλμά του σε σημείο να ονειρεύεται να της μοιάσει απόλυτα. Ο δρόμος του, βέβαια είναι γεμάτος εμπόδια: δεν είναι Έλληνας, ούτε μιλάει ελληνικά, δεν φοράει γυαλιά και τουαλέτες με στρας και παγιέτες, ούτε ξέρει να τραγουδά. Και το χειρότερο: είναι αγόρι…

Τίποτα παρόλα αυτά δεν είναι ικανό να τον σταματήσει. Ο θαυμασμός και η ταύτισή του στο πρόσωπο της Ελληνίδας σταρ του δίνουν κουράγιο, τον οδηγούν να ξεπεράσει οποιεσδήποτε δυσκολίες και να βρει τελικά αυτό που πραγματικά ο ίδιος είναι.

Η αληθινή ιστορία του συγγραφέα Νταβίντ Λελαί-Ελό, ειπωμένη με ειλικρίνεια, χιούμορ και ανθρώπινη ζεστασιά, ξεδιπλώνεται σ’ έναν γοητευτικό μονόλογο.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ