Νέα επιχειρηματική δραστηριότητα για τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αποφάσισε να μεταφέρει ένα μέρος από τον διάσημο χαρακτήρα που ενσάρκωσε στην μικρή και μεγάλη οθόνη στην πραγματική ζωή εγκαινιάζοντας μία νέα σειρά βιβλίων.

Η 51χρονη ηθοποιός θα είναι η διευθύντρια σύνταξης για την σειρά SJP των εκδόσεων Hogarth και «θα πρέπει να βοηθήσει να βρεθούν, να γραφούν και να δημοσιευθούν τρία με τέσσερα μυθιστορήματα το χρόνο».

«Πάντα αγαπούσα το διάβασμα για τους ίδιους λόγους που μου αρέσει να παίζω, γιατί οι ιστορίες των άλλων ανθρώπων είναι πιο ενδιαφέρουσες από τη δική μου», δήλωσε η ηθοποιός μιλώντας για τη νέα της δραστηριότητα. «Ως μία δια βίου ερωμένη των βιβλίων ως κάποια που θαυμάζει την ικανότητα και το ταλέντο των αληθινών και ισχυρών παραμυθάδων, είναι μεγάλη μου τιμή που προσκλήθηκα να μπω στον κόσμο και τις επιχειρήσεις των βιβλίων».

Η Πάρκερ στο Sex and the City σαν Κάρι Μπράντσο ήταν αρθρογράφος και συγγραφέας και είχε εμμονή με τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων.

«Οι άνθρωποι έχουν προσπαθήσει να “εμφιαλώσουν” τη μυρωδιά των παλαιών βιβλίων, αλλά είναι το πιο φευγαλέο πράγμα, είναι σαν να προσπαθείς να ξαναδημιουργήσεις μία σπουδαία ιστορία. Δεν μπορείς, είναι αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει».

Πηγή: AΠΕ

 

Διαβάστε επίσης:

Μαμαλάκης: “Στη φυλακή, έστω κι αν ξέρεις ότι θα βγεις σε λίγο, είναι ένα σοκ” – ΒΙΝΤΕΟ

Αυτοί κερδίζουν εκατομμύρια μέσω του Youtube – ΒΙΝΤΕΟ

H καλλονή ομογενής από την Αυστραλία με τα 7 εκατομμύρια διαδικτυακούς φίλους – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ