Νατάσσα Μποφίλιου: Δεν είμαι υπεράνω αλλά είναι πιο σημαντικό και πάνω από όλα αυτό που πιστεύω

Για τον έρωτα που έχει για τον σύζυγό της, τις αδικίες σε βάρος των γυναικών και τον «πόλεμο» των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μίλησε η Νατάσσα Μποφίλιου στην συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και τον Άκη Καβατζίκη. 

«Τον άνθρωπό μου τον παρατηρώ ακόμα. Κάθε φορά με εκπλήσσει και με συγκινεί. Μου αρέσει ο τρόπος που κινείται. Ο τρόπος που υπάρχει στον χώρο. Κλείνουμε 10 χρόνια μαζί. Παντρευτήκαμε την ίδια μέρα που τα φτιάξαμε», είπε όσον αφορά στον σύζυγό της η Νατάσσα Μποφίλιου και πρόσθεσε για τον γάμο τους: «Είπαμε στους καλεσμένους “ξεχνάτε τα κινητά, τώρα το ζούμε”».

Για τις γυναίκες που, όπως εξομολογήθηκε λατρεύει, δήλωσε: «Ξέραμε πολλά χρόνια τι μας πονάει αλλά δεν βρίσκαμε τις κατάλληλες λέξεις να το εξηγήσουμε στους υπόλοιπους» και συμπλήρωσε η Νατάσσα Μποφίλιου: «Ασχολήθηκε κανείς ποτέ στο σχολείο με το τι φοράει ένα αγόρι; Ασχολήθηκαν όμως πολλοί δάσκαλοι με το τι φοράει ένα κορίτσι».

Σε ό,τι αφορά τις δηλώσεις της που έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, δήλωσε πως ορισμένοι τη σχολίασαν με έναν τρόπο «βαθιά στερεοτυπικό και πατριαρχικό». «Εάν κάποιος με “κοροϊδέψει” επειδή συμμετέχω σε μία συναυλία και όχι σε μία άλλη, δεν με απασχολεί».

Θυμήθηκε ότι όταν τοποθετήθηκε για το ζήτημα του συμφώνου συμβίωσης, ένας φίλος της, τής είπε πως έχασε από το προφίλ της 500 ακολούθους. Όπως είπε χαρακτηριστικά δεν είναι «υπεράνω αλλά είναι πιο σημαντικό και πάνω απ’ όλα αυτό που πιστεύω».

«Δεν έχω πολλά διλήμματα στη ζωή μου. Δεν θέλω να έχω μια φωνή μέσα μου, να μου λέει “γιατί το έκανες;”» είπε, ακόμη, σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Νατάσσα Μποφίλιου.

Δείτε το βίντεο: 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ