Ναταλία Γερμανού: «Αυτό είναι ψέμα, δεν το είπα ποτέ» – Η απάντησή της στην Μαρία Ιωαννίδου

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε πριν από μερικές ημέρες η Μαρία Ιωαννίδου. Η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια αναφέρθηκε και στη Ναταλία Γερμανού, λέγοντας πως η παρουσιάστρια της έχει πει ότι ο λόγος που δεν την καλεί στην εκπομπή της, είναι επειδή δεν κάνει τηλεθέαση.

Συγκεκριμένα η Μαρία Ιωαννίδου είχε πει: «Θα προτείνω στη Ναταλία Γερμανού να παίξει στο σίριαλ για την ζωή μου, γιατί της αρέσει να παίζει. Τώρα από κει και έπειτα σε τι φάση θα την βρω, δεν ξέρω. Δεν βλεπόμαστε πολύ, είναι πολύ απασχολημένη, είμαι απασχολημένη, μου λείπει. Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει η Ναταλία. Η Ναταλία δεν με καλεί στην εκπομπή γιατί δεν κάνω τηλεθέαση, μου το ‘χει πει αυτό».

Σήμερα (29/10) η Ναταλία Γερμανού, μέσα από την εκπομπή της, απάντησε στη Μαρία Ιωαννίδου. Συγκεκριμένα αφού έπαιξαν το απόσπασμα με τις δηλώσεις της, η Ναταλία Γερμανού ξεκαθάρισε ότι: «Ποτέ δεν το είπα αυτό. Αυτό είναι ένα ψέμα, ποτέ δεν έχω πει Μαρία εγώ ότι δεν κάνεις τηλεθέαση. Ίσα ίσα προφανώς για να σε ζητούν και να σε λαχταρούν τόσο πολύ το «Mega Καλημέρα», προφανώς και τους κάνεις νούμερα, γιατί νομίζω ότι είναι η τρίτη ή η τέταρτη φορά που της κάνουν… Την βλέπουμε πολύ συχνά. Ποτέ δεν έχω πει για νούμερα τηλεθέασης, άλλωστε τους καλεσμένους τους αποφασίζει ο Βασίλης Δρυμούσης, σου στέλνω τώρα το κινητό του. Στο έστειλα Μαράκι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ