Μίλτος Πασχαλίδης: Μου λείπει κάθε μέρα ο Θάνος – Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να βγάλουν μαχαίρι για μία προσπέραση

Ο Μίλτος Πασχαλίδης έδωσε συνέντευξη στη σημερινή (29/10) εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Ο γνωστός ερμηνευτής μίλησε για τον Θάνο Μικρούτσικο, τις κόρες του και για την κοινωνία.

Αναφερόμενος στον Θάνο Μικρούτσικο, ο Μίλτος Πασχαλίδης είπε: «Ο Θάνος ήταν το πατρικό πρότυπο στη μουσική για μένα, ήταν ένας δεύτερος πατέρας. Μου έμαθε τη δουλειά αλλιώς, απ’ την αρχή. Ο Θάνος μου λείπει πιο πολύ σε καθημερινό επίπεδο, γιατί σχεδόν κάθε μέρα μιλούσαμε. Οπότε μου λείπει και ως σημείο αναφοράς».

«Δεν ξέρω αν οι κόρες μου με άλλαξαν καταλυτικά, μου έμαθαν πολλά πράγματα. Καταρχήν μου έμαθαν υπομονή, που δεν είχα. Ούτε τώρα έχω, αλλά όταν έχεις παιδιά είσαι υποχρεωμένος να έχεις υπομονή. Οι κόρες μου έχουν μία σχετική διαφορά ηλικίας, η μεγάλη είναι 15 και η μικρή είναι 3. Στη μεγάλη μου κόρη αρέσει πολύ η μουσική, μαθαίνει μουσική, τραγουδάει, έχει τραγουδήσει και σε δίσκους μου όταν ήταν πιο πιτσιρίκα. Στη μικρή αρέσει πολύ η μουσική και επίσης η μικρή έχει τρομαχτικό αυτί, φοβάμαι ότι έχει το αυτί μου» εξήγησε μιλώντας για τις κόρες του.

Ερωτηθείς για το αν τον φοβίζει ο κόσμος έτσι όπως τον βλέπουμε να διαμορφώνεται σήμερα ειδικά ως πατέρας δύο κοριτσιών, απάντησε πως: «Με φοβίζει ο κόσμος. Είναι τρομακτικό το πόσο βίαια εξελίσσεται η κοινωνία, πόση ελάχιστη ανοχή έχουμε στο άλλο. Το να σκοτώνονται στα αλήθεια οπαδοί αντίπαλων ομάδων, μέχρι να μην ανέχεσαι τον άλλον επειδή έχει άλλο χρώμα, άλλη φυλή, άλλο φύλο. Οι άνθρωποι είναι έτοιμοι να βγάλουν μαχαίρι για μία προσπέραση ή για ένα λάθος στο φανάρι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ